ŞEFKATLİ ELLERDEN 400 ÖĞRENCİYE OKUL YARDIMI
Tarih : 2016.09.28  09:19:08
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, sosyal yardımlaşma alanında gerçekleştirdiği dev çalışmalarla dikkatleri üzerinde toplayan Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği bu kez de 400 öğrenciye; çanta, kırtasiye seti, iç çamaşırları, atkı, bere, çorap ve botlardan oluşan okul yardımları başlattı. Hayırseverlerin tam destek verdiği okul yardımlarının yaklaşık bir kamyondan ilk bölümü önceki gün Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’e teslim edildi.

Kalan kısmının 4 etapta tamamlanacağı okul yardımlarıyla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edilmek üzere çanta, kırtasiye seti, iç çamaşırları, atkı, bere, çorap ve botlardan oluşan okul yardımlarını sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı duyurularla hayırseverlerle paylaştığını anlattı.

Hayırsever dostlarının hemen destek verdiğini ve kısa sürece 400 öğrencinin ihtiyacı olan okul malzemelerinin büyük bir çoğunluğunun kargo aracılığıyla kendilerine ulaştırıldığını belirten Başkan Cavlı, “Bugünde bize ulaştırılan bu yardımların ilk bölümünü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırılmak üzere Müdürümüz Sayın Erkan Bilen’e teslim ettik. Allah tüm yardımseverlerimizden razı olsun” diye konuştu.

Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen de Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı’nın nezdinde okul yardımlarının toplanmasında katkısı bulunan tüm hayırseverlere teşekkür etti.

575 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri