KARAYOLLARI’NDAN BÜYÜKŞEHİR’E YEŞİL DALGA TEŞEKKÜRÜ…
Tarih : 2016.10.07  09:16:34
Edremit’te Edremit Kavşağı ve Küçükkuyu Kavşağı arasında bulunan 12 adet sinyalizasyon sisteminin (Yeşil Dalga) kavşak kontrol cihazlarının montaj ve demontajı ile program yazılımı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü, Edremit trafiğine katkı sağlayan Büyükşehir Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaşanması beklenen Kurban Bayramı yoğunluğu öncesinde trafik önlemlerine bir yenisi eklendi. İlçeyi baştanbaşa geçen karayolunda yeşil dalga uygulaması hayata geçirildi. Edremit Kavşağı ve Küçükkuyu Kavşağı arasına yerleştirilen yeşil dalga uygulaması ile saatte 70 kilometre hızla giden bir araç 36 kilometrelik ve 20 trafik lambasının bulunduğu yolu hiç durmadan ve güvenli bir şekilde kat edebilecek.

Yeşil dalga uygulamasında 12 adet sinyalizasyon sisteminin (Yeşil Dalga) kavşak kontrol cihazlarının montaj ve demontajı ile program yazılımı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü, Edremit trafiğine katkı sağlayan Büyükşehir Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu tarafından yapılan teşekkür açıklamasında şu ifadelere yer verildi:  “Edremit Kavşağı ile Küçükkuyu Kavşağı arasında bulunan 12 adet sinyalizasyon sisteminin kavşak kontrol cihazlarının montaj-demontaj yapılmasında ve program yazılımında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın destek ve katkıları Bölge Müdürlüğümüzce memnuniyetle karşılanmış olup bundan sonraki çalışmalarımızda da Bölge Müdürlüğümüz ve Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ile birlikte yürüteceğimiz tüm projelerde daha nice başarılı çalışmalara ulaşacağımızın bilinci içerisinde olduğumuz hususunda; bilgilerinize arz ederim”.

609 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri