CHP EDREMİT GENÇLİK KOLLARI’NDAN ORUÇ AÇMA YEMEĞİ
Tarih : 2016.10.14  10:42:07
Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Gençlik Kolları tarafından, Muharrem ayı dolayısı ile Zeytinli Mahallesi Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Cemevi’nde oruç açma yemeği verildi.

Yemeğe Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe Başkanı Yusuf Sel, , Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş,Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Zeytinli Şube Başkanı Ziya Şahverdi, Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Toplamaoğlu, Edremit Belediye Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İl, ilçe, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. 

Zeytinli Cemevi dedesi tarafından okunan duanın ardından oruçlar açıldı. Oruç açma yemeğinin ardından Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Alkan ve Gençlik Kolları üyeleri vatandaşlarla sohbet etti. Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Alkan, “Kerbela’da İmam Hüseyin’in katledilişinin 1377. yılında, bu acı olayın yası ve matemi için tutulan oruçların kabul olmasını diliyorum” dedi. 

470 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri