Bu üçlü hastalıklardan koruyor
Tarih : 2016.10.17  09:11:51
Soğuk kış ayları yaklaşırken vücut direncini artırmak isteyenlerin yeni tercihi bal, limon ve taze zencefilden yapılan şurup oluyor. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Uzmanı Mehmet Özyürek, kış öncesi vücut direncinin doğal yollardan artırılmasının hastalıklara karşı koymada çok büyük rol oynadığını ifade etti.

Hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düştüğü son günlerde soğuk algınlığı ve grip gibi hastalıklarda da artışlar görülmeye başlandı. Çerçi Baharat Doğal Ürünler Merkezi’nden Tıbbı ve Aromatik Bitkiler Uzmanı Mehmet Özyürek, vatandaşları doğal yollar ile vücut dirençlerini artırarak hastalıklardan korunabileceklerini ifade etti. 
Evde yapılabilecek basit karışımlar ile vücut direncinin artırılabileceğini ifade eden Özyürek özellikle bal, taze zencefil ve limon karışımından elde edilecek şurubun bütün kış boyunca kullanılmasının faydalı olabileceğini söyledi. Mehmet Özyürek, “Bu karışım evde kolaylıkla bulabileceğiniz malzemelerle hazırlanmasının yanı sıra özellikle soğuk kış aylarında doğal bir takviye ve hastalıklara karşı koruyucu olmasıyla oldukça faydalı bir karışımdır" dedi. 

315 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri