EDREMİT’TE SOSYAL HİZMET MERKEZİ AÇILIYOR
Tarih : 2016.11.29  09:07:52
Edremit’te açılacak olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmet Merkezi için Edremit Belediyesi tarafından yer tahsisi yapıldı.

Edremit’te Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmet Merkezi açılacak. Bakanlık tarafından onaylanan Edremit Sosyal Hizmet Merkezi için Edremit Belediyesi tarafından Kadıköy Mahallesi Koca Seyit Caddesi üzerindeki 4 No’lu Kadıköy Aile Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık İstasyonu’nun bulunduğu binanın üst katı tahsis edildi. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından merkezin bakanlığın belirlediği fiziki koşullara getirilebilmesi için inşaat çalışmalarına başlandı.  Gerekli düzenlemelerin tamamlanmasından sonra hizmete açılacak olan Edremit Sosyal Hizmet Merkezi ile Edremit ve Havran ilçesindeki vatandaşlar Ayvalık’taki Sosyal Hizmet Merkezi’ne gitmeden işlemlerini Edremit’te yaptırabilecekler.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’da ilçedeki kurum ve kuruluşlar ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek “Kaymakamlık makamı ile yaptığımız istişareler sonucunda Sosyal Hizmet Merkezi için belediye olarak yer tahsisini yaptık. Gerekli düzenlemelerini de kısa süre içerisinde bitireceğiz. Bu merkez vatandaşlarımıza önemli kolaylıklar sağlayacaktır. Sosyal Hizmet Merkezi’nin ilçemizde açılmasına destek olan Bakanlık yetkililerine, milletvekillerimize ve İlçe Kaymakamımız Ali Sırmalı’ya teşekkür ediyorum” dedi. Balıkesir İlinde Sosyal Hizmet Merkezi, Bandırma ve Ayvalık’tan sonra Edremit’te hizmet verecek. 

464 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri