ŞEHİT GÜVENLİK GÖREVLİSİ EBEDİYETE UĞURLANDI
Tarih : 2017.01.03  09:30:31
Yılbaşı gecesi İstanbul'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Hatice Karcılar, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un katıldığı tören ile Balıkesir'in Erdek ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yılbaşı gecesi İstanbul'da yaşanan terör saldırısında polis memuru ile birlikte kapıda görevli olan 29 yaşındaki Hatice Karcılar, Balıkesir'in Erdek ilçesinde gözyaşları ile uğurlandı. Cenazesi Atatürk Mahallesi'nde bulunan baba ocağına getirilen Karcılar için yakınlarından helallik istendi. Annesi Döndü ve babası Abdullah Koç'un gözyaşı döktüğü cenazede yakınları teröre tepki gösterdi. Vali Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Baba Koç’a taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.

Öğle namazını müteakip Çarşı Cami'nde kılınan cenaze namazına Adalet Bakanı Yardımcısı Bilal Uçar, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kaymakamlar, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. 3 yaşında bir kız çocuğu annesi Hatice Karcılar, gözyaşları içinde ilçe kabristanına defnedildi.  Aynı cami avlusunda ayrıca Hakkın rahmetine kavuşan Erdekli Soner Yavuz ebediyete uğurlandı.

672 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri