KIZILAY’DAN OKULLARA GÜVENLİ YAŞAM SINIF TAKVİMİ
Tarih : 2017.01.13  10:10:14
Türk Kızılayı tarafından yürütülmekte olan Kızılay ile Güvenli Yaşamı Öğreniyorum Projesi kapsamında daha önceki yıllarda olduğu gibi Edremit Kızılay Şube Başkanı Necati Uytun öncülüğünde başlatılan “Güvenli Yaşam Sınıf Takvimi” Edremit Merkez, Mahalle ve köylerinde bulunan ilköğretim okullarına dağıtılıyor.

Türk Kızılayı tarafından yürütülmekte olan “Kızılay ile Güvenli Yaşamı Öğreniyorum” projesi kapsamında daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da “Güvenli Yaşam Sınıf Takvimi” basımı gerçekleştirildi. Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) sponsorluğunda hazırlanan ve Türkiye Kızılay Derneği Edremit Şubesi’ne gönderilen takvimler okullara dağıtımına başlandı.
İlkokulları ziyaret ederek sınıf sayısına göre “Güvenli Yaşam Sınıf Takvimi”ni teslim eden Türkiye Kızılay Derneği Edremit Şube yetkilileri, “Geçtiğimiz yıllarda da yine benzer çalışmalarımız olmuştu. Bu yılda ‘Kızılay ile Güvenli Yaşamı Öğreniyorum’ projesi kapsamında sınıf takvimi basıldı. Takvimler ilkokullarda bulunan 1, 2, 3 ve 4. sınıflara asılacak. İlkokul sınıflarında kullanılmak üzere hazırlanan takvimlerimizi Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul müdürlerimize teslim ediyoruz. Öğrencilerimizin proje kapsamında hazırlanan bu takvimlerden istifade edeceklerini düşünüyoruz” dedi.
Kızılay’ın varlığının ve çalışmalarının Türkiye ve dünya için çok önemli olduğunu belirten Milli Eğitim ve okul idarecileri ise, “Kızılay ile Güvenli Yaşamı Öğreniyorum” projesi ve diğer çalışmaları nedeniyle Kızılay Edremit Şube Başkanı Necati Uytun ve diğer yetkililere teşekkür ettiler.

1267 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri