Edremit Ticaret Odası EMITT'e hazır
Tarih : 2017.01.17  09:06:37
Edremit, 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek 21. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı için hazırlıklarını tamamladı. Fuarda yazılı ve görsel materyaller eşliğinde Edremit’in tarihi ve turistik değerleri görücüye çıkacak.

Dünyanın 5’inci büyük turizm fuarı olan EMITT, kapılarını açıyor. 21’nci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 26-29 Ocak tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Edremit, bu yıl 80 ülkeden sektör temsilcilerinin bir araya geleceği, dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT Fuarı’nda Oteller ve Birliklerin yer aldığı 3’üncü salonda  Edremit Belediyesi ile beraber özel hazırlanmış stantla tanıtılacak.

Yine bölgenin, en büyük geçim kaynaklarından olan zeytin-zeytinyağını unutmayan Edremit Ticaret Odası 12’inci salonda ayrı olarak hazırladığı  Zeytin-Zeytinyağı temalı standla, Edremitli  üreticilere fuarda satış yapabilme imkanı sunuyor olacak. 

Edremit, EMITT Fuarı’na odamız Başkanı Coşkun Salon, Odamız meclis üyeleri, turizmciler,zeytin-zeytinyağı sektöründe öncü firmalar ve gazetecilerden oluşan heyetle katılacak.

1149 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri