Kaymakam Sırmalı, Yaşyer ve Yaylaönü mahallelerini ziyaret etti
Tarih : 2017.02.26  18:33:09
Balıkesir’in Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, İlçe Jandarma Komutanı Özkan Kavak ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü ve daire müdürleri ile birlikte Yaşyer ve Yaylaönü Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların ihtiyaçlarını dinledi, sorunların çözümü konusunda yardımcı olma sözü verdi.

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı tarafından gerçekleştirilen “Vatandaşla Buluşma Toplantıları” devam ediyor. İlk olarak Yaşyer Mahallesi kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Sırmalı, mahalle sakinlerinin özellikle mahalle yollarının yapılması konusundaki taleplerini dinledi, konu ile ilgili yardımcı olacağını ifade eden Kaymakam Sırmalı daha sonra Yaşyer Mahallesi İlkokulunu ziyaret etti. Yaşyer İlkokulu ziyaretinde öğrenciler ve öğretmenler ile sohbet eden Kaymakam Sırmalı; öğrencilere kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulundu.
Yaşyer Mahallesi ziyaretinin ardından Yaylaönü Mahallesini ziyaret eden Kaymakam Sırmalı mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle kahvehanesinde gerçekleştirilen buluşmada vatandaşların sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinledi. Yayalönü Mahallesi sakinleri Kaymakam Sırmalı'ya mahallelerine güvenlik kamerası kurulması ve çok amaçlı salon yapılması hususunda taleplerini ilettiler. Taleplerinin değerlendirileceğini ifade eden Kaymakam Sırmalı konu ile ilgili yardımcı olma sözü verdi.
Kaymakam Sırmalı daha sonra Yaylaönü Mahallesi İlkokulunu ziyaret etti. Mahalle Muhtarı ve vatandaşlar Kaymakam Sırmalı ve ekibinin yapmış oldukları ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, Mahallelerinde Kaymakam Sırmalı'yı görmekten mutluluk duyduklarını söylediler.
Kaymakam Sırmalı vatandaşla olan buluşmaların bundan sonra da diğer mahallelerde devam edeceğini, vatandaşın ayağına giderek ihtiyaçlarını yerinde tespit edip, çözüm üretilmesinde ellerinden gelen desteği vereceğini ifade etti. Bundan sonra da diğer mahallelere de bu tür ziyaretlerin düzenleneceğini ifade eden Kaymakam Sırmalı: "Devletimiz her zaman vatandaşın yanındadır" dedi.

447 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri