ISINMAK İSTERKEN CANLARINDAN OLDULAR
Tarih : 2017.03.16  09:49:11
Nişanlı çiftin ısınmak için yaktıkları mangalın dumanı sonları oldu.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Hayrettin Paşa Camii tuvalet ve abdesthanesinin bekçi kulübesinde biri erkek biri kadın olmak üzere iki ceset bulundu. Çiftin ısınmak için yaktıkları mangalın dumanından zehirlendikleri öğrenildi.  

Alınan bilgiye göre; çalıştığı işyeri olan camiinin tuvalet ve abdesthanesine ait bekçi kulübesinde sabahlamak isteyen

Cevat Kurtduman (28) adlı Ayvalıklı genç ile nişanlısı olduğu belirtilen Öznur Kabakoğlu (37), gece havanın soğuk olması nedeniyle bir çöp tenekesine kömür koyarak ısınmak istediler. Kurtduman ve Kabakoğlu çifti, kömür koydukları tenekeyi kulübenin içine aldı. Ancak iyice kor haline gelmeyen kömürlerden çıkan gaz, 3 metrekarelik kulübenin içine yayılarak çiftin zehirlenerek hayatlarını kaybetmesine neden oldu.

Çiftin cesetleri, öğle saatlerinde camiye gelip, abdest almak isteyen vatandaşlar tarafından fark edilerek polise bildirildi.

Olay yerine gelen olay yeri inceleme ve savcı ilk incelemelerinin ardından Kurtduman ve Kabakoğlu’nun cesetleri Ayvalık Devlet Hastanesi morguna daha sonra da otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Çevresinde sessiz ve sakin kişiliğiyle tanınan sevilen genç Cevat Durak ve nişanlısı Öznur Kabakoğlu’nun hayatlarını kaybetmesi yakınları ve arkadaşları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.  SUAT SALGIN (AYVALIK)

441 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri