KAFAOĞLU KIRSAL MAHALLE MUHTARLARIN KONUĞU
Tarih : 2017.03.22  09:09:26
Altıeylül Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref İnceboy beraberinde kırsal mahalle muhtarları ile birlikte Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan’a yemek verdi.

“ALTIEYLÜL BÜYÜK AİLE”

Altıeylül Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref İnceboy “Altıeylül ilçemizin muhtarları olarak temsil ettiğimiz mahallelerle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Biz Altıeylül olarak büyük aileyiz. Biz birlikte olduğumuz sürece ailenin gelişmesi için güzel şeyler yapacağız. Bu tür toplantılar ailenin büyümesi için önemli. Bu tür toplantılara dernek olarak öncülük edeceğiz. Herşey Altıeylül için” dedi.

“SANDIKLARDAN EVET ÇIKACAK”

AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan da 16 Nisan da sandıklarda evet çıkacağına inandığını söyleyerek, muhtarlarla bir arada olduğundan dolayı teşekkür etti.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da “Kırsal mahallelere 4 sözümüz olmuştu.  Vatandaşlarımızın ayaklarını çamurdan kurtaracağız demiştik ve 778 bin m2 kilitli parke taşı yaptık, yapmaya da devem edeceğiz. Kırsal mahallerde çocuk oyun parkı yoktu, 105 adet yaptık.  Sosyal faaliyet ve cemiyetlerini yapabilecekleri konusunda bina yapımına yardımcı oluyoruz. Çöp konteynerleri dağıtıyoruz. İhtiyaçlar bitinceye kadar kırsal mahallelere çöp konteynerleri dağıtacağız. Kadınlarda bir istekte bulundu ve 25 kırsal mahalleye jimnastik aleti kurduk. Daima ileri gideceğiz. Bazı mahallelerde parke taşı olmayan yerler var, onları da kısa sürede tamamlayacağız. 16 Nisan da yüzyıldır devam eden parlamenter hükümet sistemi değişerek cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi geliyor. Sadece hükümet etme modeli değişiyor.  Koalisyonlar, muhtıralar, krizler ve darbelerin geride kalması için 16 Nisan çok önemli.  Seçim derdi olmayacak, artık 5 yıldan 5 yıla seçim yapılacak. 3 yılda 6 seçim geçirdik.  Daha önce muhtarlar hizmet etmek için çok zorlanıyorlardı şimdi ise tek muhatapları belediye başkanı oldu. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi de aynı belediye başkanlığı seçimi gibi. Altıeylül Balıkesir’in en büyük ilçesi. 16 Nisan da Altıeylül’de en fazla evet ilçemizden çıkmalı.  Sandıklardan evet çıkacağına yürekten inanıyorum” dedi.

“ESKİ GÜNLERİ UNUTMAYIN”

AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan ise “16 Nisan’daki halk oylamasında hayır dediğimizde hiçbirşey değişmeyecek aynı sistem devam edecek. 15 yılda AK Parti güzel hizmetler yaptı ama 15 yıl önceki sistemleri, çift başlı dönemleri unutmayalım.  Eski günleri, koalisyon dönemlerini yaşamamak için evet demeliyiz. MHP’nin desteği ile bu fırsat kaçmadan, anayasa değişikliği geçmeli, bunun içinde sandıklarda evet demeliyiz. Bu konuda sizlerden desteğe ihtiyacımız var.  Cumhurbaşkanını seçeceğiz, Cumhurbaşkanı kabineyi belirleyecek ve ülkeyi yönetecek” diye konuştu.

806 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri