EDREMİT’TE KUTLU DOĞUM RÜZGARI ESMEYE DEVAM EDİYOR
Tarih : 2017.05.02  09:28:26
Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen Kutlu Doğum programına ilgi büyüktü.

Törene ilçe Kaymakamı Ali Sırmalı, İlçe Müftüsü  Sait Emin ARVAS, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Gürhan Kuştutan ve çok sayıda davetli katıldı.

Salonun hınca hınç dolu olması ve çok sayıda kişinin de ayakta programı izlemesi, programın ne denli güzel ve nitelikli olduğunun göstergesiydi.

Açılış konuşmasını yapan ve aynı zamanda bu organizasyonun liderliğini üstlenen Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Nurullah Demir Peygamberimizden övgüyle bahsederken; Peygamberimizi anmak yetmez, O’nu anlamaktır asıl önemli olan, gençlerimize bırakacağımız en önemli miras Peygamber sevgisidir, diyerek konuşmasına son verdi.

Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı, Naat şiiri ve okulun Müzik Öğretmeni Ferda Çırpıcı tarafından hazırlanan ve herkesin beğenisini kazanan müzik korosuyla devam etti. Hadis sunumları ve ilahilerle süslenen programı Okul öğretmenlerinden Yüksel Sağlam ve Fatoş Sümengen sundu.

1062 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri