AYDINLIOĞLU "TÜRKİYE AYAK BAĞLARINDAN KURTULACAK"
Tarih : 2017.05.23  09:12:12
AK Parti'nin 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde MKYK üyeliğine yeniden seçilen Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, "Kurucu Genel Başkanımız partinin başına geçti. Partimiz daha da güçlenecek. Büyük projelerimiz olacak. Türkiye ayak bağlarından kurtulacak "dedi.

50 kişiden oluşan AK Parti MKYK'da yeniden yer aldığını belirten ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür eden Ali Aydınlıoğlu, "Partimiz yeni bir solukla yoluna devam edecek. Daha önce yarım bıraktığımız işi şimdi tamamlamış olduk. Hak yerini buldu. Kurucu Genel Başkanımız partinin başına geçti. Partimiz daha da güçlenecek" diye konuştu.

 

Bu dönemin yeni bir dönem olacağının altını çizen Aydınlıoğlu, "2023 Türkiye'sine giden bu yolda daha hızlı kararlar alınan bir dönem olacak. Su akar mecrasını bulur derler ya şimdi daha hızlı yoluna devam edecek partimiz. Büyük projelerimiz olacak. Türkiye ayak bağlarından kurtulacak. Ak Parti olup ta görevleri ne olursa olsun Ak partiyi kullanarak menfaat temini, insanları üzme, insanlara tepeden bakma, garip guraba ile ilgilenmeme, Ak Partili olarak milletimizin gönlüne girmeden farklı işlerle uğraşıyorsa bunu hafta sonu yapılan kongrede partimiz tüzüğüne koymuştur. Menfaat temini yapanların bir fiil parti ile ilişiği kesilmesi ile alakalı çok güzel bir madde eklendi tüzüğümüze, Ak parti de yapılan bu tüzük değişliği ile halkımızın karşına yeni bir çehre ve yeni bir yapılanma  ile halkımızın önüne  çıktı. Bun dan sonra kapı kapı dolaşmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın mesajları da bu yönde idi, bizler daha fazla gönüle girmek zorundayız. Önümüz de  2019 seçimleri var bu seçimde oylarımızı yüzde 51’in çok çok üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız.  Bu anayasa değişikliğinden sonra ülkemiz bir nefes aldı. Milletimiz kazanımlarını kaybetmek istemedi. 5 yıldan 5 yıla seçimler yapılacak ve konuşulacak. Siyasi bir istikrar olursa bir ülkede ekonomik istikrar da olur. Partimizin sırtında kamburlar varsa partimiz bu kamburlardan arınacak. Bir takım şaibelere, dedikodulara bulaşan kim varsa, genel merkezimiz hızla üzerlerine giderek milletimizin sevdiği, güvendiği insanlarla yoluna devam edecek. Yeni süreçte şuana kadar yapılan yanlışların yapılmaması için ne gerekiyorsa yapılacak" şeklinde konuştu.​

902 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri