Ayvalık Belediyesi’nin Taşköşk’ü dolup taşıyor
Tarih : 2017.08.17  10:12:09
Ayvalık’ta; kısa bir süre öncesine kadar atıl bir durumda olan Taşköşk’ün Ayvalık Belediyesi tarafından yaptırılan hummalı çalışmaların ardından yeniden hayat buldu. Taşköşk, profesyonel hizmet anlayışı ve güleryüzlü personeliyle her gün 26 çeşit kahvaltıyı sadece 15 liraya vatandaşa vermesi nedeniyle dolup taşıyor.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimatıyla, belediye bünyesindeki İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Taşköşk, tarihi dokusu ve çevresindeki ağaçların dallarından gelen kuş cıvıltılarıyla her gelen konuğuna yaşama sevincini bir kez daha aşılamasıyla öne çıkıyor.

Konuyla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, hedeflerinin Ayvalık’taki atıl durumdaki kültürel değerlerin tamamını yeniden gün ışığına çıkararak, ilçe halkı başta olmak üzere tatilcilerin hizmetine sokmak olduğunu vurguladı.

Ayvalık Belediyesi bünyesindeki işletmelerin kar amacı gütmediğini hatırlatan Başkan Gençer, “Bu yüzden de bünyemizdeki işletmelerimizle halkımıza en kaliteli hizmeti en makul fiyatlarla sunmaya çalışıyoruz” dedi.

Ayvalık Belediye Başkanı Gençer, yakın zamanda ilçenin en önemli tarihi değerlerinden Ayazma Kilisesi’ni de ziyaretçiye açacaklarını müjdeleyerek, “Hedefimiz bu kültürel değerlerimizi geleceğe taşımaktır” diye konuştu.

Öte yandan Altınova’daki Taşköşk’te sabah kahvaltılarının dışında gün içinde, Ayvalık Tostu, hamburger gibi faast food yiyeceklerin yanı sıra akşam saatlerinde de ızgara çeşitlerinin de bulunduğu bildirildi.

293 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri