KAFAOĞLU ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ
Tarih : 2017.10.17  09:30:42
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu hac ibadetini tamamlayarak Balıkesir’e dönen şehit ailelerini ziyaret ederek, “Allah ibadetlerinizi kabul etsin, tekrarını nasip eylesin” dedi.

Başkan Kafaoğlu şehit ailelerini yalnız bırakmadı. Kutsal topraklara giderek hac ibadetini yerine getiren şehit ailelerinin Balıkesir’e dönüşü sonrasında misafiri Başkan Kafaoğlu oldu. Kafaoğlu ilk olarak Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde oturan ve hac vazifesini yerine getiren Şehit Özcan Özsoy'un annesi Asiye Özsoy'u ziyaret etti. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaret sonrasında Başkan Kafaoğlu 1. Gündoğan Mahallesi’nde oturan Şehit Ersin Erbil'in annesi Sebahat Erbil'i ziyarette bulunarak hac ibadetini tebrik etti.

Kafaoğlu ardından hac vazifesini tamamladıkları için Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet eden Şehit Polis Memuru Ömer Faruk Bol'un babası Mevlüt Bol'u, Kuyualan Mahallesi’nde oturan Şehit Astsubay Atilla Kaya'nın babası Fikri ve annesi Ayşe Kaya ile Konakpınar Mahallesi’ndeki Şehit Jandarma Başçavuş Erbu Serpan'ın hacca giden annesi Münevver Serpan ve Babası Mustafa Serpan'ı' ziyaret etti.

Başkan Kafaoğlu ziyaretlerde yaptığı konuşmada “Şehitlerimiz vatanımız için bizler rahat uyuyalım diye görev esnasında şehit düştüler. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun. Şehitlik mertebesine ulaşan kahramanlarımızı unutmadık, unutmayacağız ve onların bizlere bıraktığı mirasları yani ailelerimizin her zaman yanındayız. Şehit ailelerimiz kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getirdiler, oradaki güzellikleri gördüler, şehitlerimiz ve ülkemiz için dualar ettiler ve hacı oldular. Bende hac dönüşünde sizleri ziyaret ederek birlikte olmak istedim. Allah ibadetlerinizi kabul etsin, inşallah yenilerini nasip etsin. Şehit ailelerinin her zaman yanlarındayız, bir telefon kadar yakınız” dedi.

318 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri