“Aşmak İçin Hareket" projesi imzalandı
Tarih : 2018.02.11  09:01:56
Türkiye Beyazay Derneği tarafından başlatılan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde ve destekleriyle yürütülen, "Aşmak İçin Hareket" projesi dahilinde geliştirilen projesinin protokolü Balıkesir’de imzalandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde düzenlenen ve Cumhurbaşkanlığınca da desteklenen engelli bireylerle, engelsiz bireylerin birlikte spor yapmasını öngören Beyazay Derneği tarafından Balıkesir il genelinde uygulanacak “Aşmak için Hareket” projesi Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Sağlık, Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilgili müdürlükler ile Karesi Belediye Başkanlığı, ve Altıeylül Belediye Başkanlığı ve Balıkesir Beyazay Derneği ve Burhaniye şubesi arasında imzalandı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karesi toplantı salonunda yapılan "Aşmak İçin Hareket" projesi imza töreni öncesi Beyazay Derneği Balıkesir Şube Başkanı Ali Aysu, “Cumhurbaşkanımızın himayelerinde olan "Aşmak İçin Hareket" projesi ile ilimiz genelinde bulunan engelli bireyler ile engelsiz bireylerin birlikte spor yapmasını hedefliyoruz. Projenin sonunda engelsiz bireylerin, engellilerin özgüvenini geliştirip toplumda daha fazla yer almalarını hedefliyoruz. Aşmak için Hareket projemiz Balıkesir ve ilçelerinde 1 yıl süreyle devam edecektir. Bu projede biz destek veren Valimiz Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu ve tüm kaymakamlarımız, ilçe belediye başkanlarımız ve il müdürlerimize sonsuz teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

524 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri