EDREMİT BELEDİYE GÜRESPOR'LU KIZLAR YALOVA'YI YENDİ
Tarih : 2018.02.19  09:43:00
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin (TKBL), 2. Devre 21. haftasında Yalova VİP takımını konuk eden Edremit Bld. Gürespor, karşılaşmayı 75-68 kazandı.

Edremit Spor Salonu’nda oynanan maçta her iki takım da hızlı çıkışlarıyla seyircinin ilgisini topladı. Oyuncular hata yapmamaya özen gösterirken, ilk periyodu Gürespor takımı 25-17 önde bitirdi. İkinci periyoda hızlı başlayan Yalova VIP oyuncuları, beraberliği yakalayamadı ve soyunma odasına 40-29 skorla üzüntülü girdi.
Karşılaşmanın üçüncü periyodunda maçın temposu daha da arttı ve Yalova takımı, aradaki sayı farkını kapatmak için yoğun uğraş gösterdi. Üçüncü periyot, 57-44 Gürespor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Son periyot ise çekişmeli anlara sahne oldu. Gürespor oyuncuları, savunmaya ağırlık verirken, Yalova VIP'de, 3’lük basketlerle öne geçme mücadelesi verdi. Karşılaşma, 75-68 Gürespor takımının üstünlüğü ile sonuçlandı. Maç sonunda taraftarlar, konfetiler patlatarak Gürespor’a sevgi gösterilerinde bulundu. Karşılaşmayı, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka da protokol tribününden izledi.
Maçın en skorer oyuncuları ise Gürespor takımından 18 sayı ile Pelin Küccük, Yalova takımından da 16 sayı ile Corinne Lillie Costa oldu.

2458 kez okundu
Diðer Spor Haberleri