-Ayvalık CHP’de görev bölümü yapıldı
Tarih : 2018.02.23  10:29:52
Ayvalık ilçesinde; geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde yaptığı olağan genel kurul toplantısıyla yeni yönetimini belirleyen CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı’nda, seçilen yeni yönetim kurulu kendi arasında görev dağılımını gerçekleştirdi.

CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı görevine seçilen Hüseyin Şalmanlı’nın öncülüğünde gerçekleşen görev dağılımı toplantısında; İlçe Başkanlığı Sekreterliğine Mehmet Ertuğ, Saymanlığa Coşkun Tunçmen, Eğitim Sekreterliğine R. Dilek Tan,  Bilişim Sorumluluğuna Ali Uçaker ve Teşkilattan Sorumlu İlçe Başkanlığı görevine de Mustafa Yıldırım getirildi.

Gerçekleşen görev bölümü toplantısının ardından muhabirimizin sorularını yanıtlayan CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin sonsuza kadar bekçisi olduklarını vurgulayarak, “Hedefimiz ise CHP’yi 2019’da gerçekleşecek yerel ve genel seçimlerde hem Ayvalık’ta, hem de Türkiye’de iktidara taşımaktır. Demokrasiye inanan, çağdaş-laik Türkiye Cumhuriyeti için ülkemizin CHP iktidarına mutlaka ihtiyacı vardır. Bu yüzden de Ayvalık’taki yerel iktidarımızı yerel seçimlerde sürdürüp, Türkiye’ye de CHP iktidarını taşıyabilmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu bağlamda yeni yönetimimizle yaptığımız görev dağılımında elini taşına altına sokan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum” diye konuştu.

293 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri