Giray Bulak: "Play-off hedefimizde sapma yok"
Tarih : 2018.03.16  10:18:48
Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, play-off hedeflerinden sapma olmadığını vurguladı.

Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak ve Balıkesirspor Baltok yöneticisi Umut Kırtıl hafta sonu oynanacak olan İstanbulspor maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Giray Bulak, Adanaspor maçında çok iyi oynadıklarını ve play-off hedeflerinden sapma olmadığını belirterek, "Ligde bir çok takım dengeleri bozacak gibi duruyor. Bu bakımdan üst tarafta Giresunspor, Ümraniyespor gibi takımlar, altta Denizlispor, Adana Demirspor gibi takımlar ligin dengesini bozdu. Dolayısıyla play-off oynayacak takımlar bundan etkilendi. Etkilenen takımlardan biride Balıkesirspor oldu. Adanaspor karşısında kazandığımız 3 puan bizi 39 puana taşıdı play-off'un sınırındayız. Bu hafta İstanbulspor maçı 6 puanlık maç. Bu süreç lig sonuna kadar devam edecek. İnşallah kendimizi play-off'un içinde görürsek çok önemli bir başarı gösterebiliriz, çokta ümitliyim bu konuda. Hem maçın başında gol yemek, hem de evimizde yenilmek gibi bir kötü alışkanlığımız oldu. Gol yemediğimiz zaman gol atmayı başarabiliyoruz. Fakat bir türlü de rahat durmuyoruz. Bunu bozmaya çalışıyoruz. Bunun üzerinde oyuncularımla psikolojik olarak konuşuyoruz. Sabırlı oynamamız lazım, kontrollü oynamamız lazım. Oyunun başında atılan golde 3 puan getiriyor, maçın sonunda attığımız golde 3 puan getiriyor. Adanaspor maçının son 10 dakikasında bir gol yeseydik ve puan kaybetseydik ayıp olurdu, çok yazık olurdu" dedi. 

"İstanbulspor karşısında kontrollü oynayacağız" 
Hafta sonu oynanacak İstanbulspor maçını değerlendiren Bulak, "İstanbulspor karşısında kontrollü oynayacağız. Kazanmak istediğimiz bir maç. Bunu yapabilmek kolay değil her takım önlemini alıyor. Eksik oyuncularım var. Sakat oyuncularımız var, cezalı oyuncularım var. Alt yapıdan aldığımız 6 oyuncu ile kadroyu tamamlayabiliyoruz. Her yokluktan bir varlık çıkıyor. Oyuncuların anlayışı, birbirlerine yapışması, kazanma istekleri yüksek olduğu zaman ve pas alışkanlığı ortaya koyunca bunu başarabiliyoruz. İnşallah böyle bir maç oynarız. Adanaspor maçında bunu başardık. İstanbulspor maçında yapabilir miyiz? İstanbulspor daha dinamik bir takım ama biz daha iyi pas yapar, kendi oyunumuzu oynadığımızda başarabiliriz. İnşallah hedeflediğimiz puan barajını yakalarız. Devreye başlarken hedefimiz play- off'tu ama devre arası güçlenen takımlar olunca o takımların öne çıkması doğal. Play-off'un sınırındayız hedefimizden sapma yok" şeklinde konuştu. 
Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, bu hafta oynanacak İstanbulspor maçında Abdülkadir, Cüneyt ve Glumac sakatlığı, Steve Beleck kırmızı kart cezası, Foxi de 4 sarı kart görmesi nedeniyle kadroda olmayacağını açıkladı. 

3194 kez okundu
Diðer Spor Haberleri