Karesi’de kırsala hizmet yağdı
Tarih : 2018.05.17  10:21:34
Karesi Belediyesinin kırsal mahallelere yaptığı hizmetler vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Başkan Yılmaz gittiği mahallelerde sevgi ile karşılanıyor.

Ramazan ayı öncesi Karesi belediyesinin hizmetleri devam etti. Armutalan kırsal mahallesinde meydanına yapılan 'Sevgi Parkını' Başkan Yılmaz hizmete açtı. Armutalan’da Sevgi Parkının açılışında halka hitap eden Başkan Yılmaz, Armutalan Mahallesinin çok özel bir kırsal mahalle olduğuna vurgu yaptı. Başkan Yılmaz, "Armutalan'a sadece kırsal mahalle demek yetmez kültür elçisi mahallemiz hakkında kitap yazılmış, ilim irfan sahibi insan yetiştirmiş bir yer. Bizlerde kırsal mahallerimizde hızlı bir çalışma yaptık. 2018 yılı itibariyle 1 milyon metrekare üzerinde taş döşedik. Mahallerimizde gezerken hizmetlerin tamamının yapıldığını görüyoruz. Yolların bittiğini, parkların yapıldığını, konakların kullanıldığını görmekten büyük keyif alıyoruz" dedi. 
Başkan Yılmaz daha sonra Kırmızılar, Ortaca, Yenice kırsal mahallerinde düzenlenen hayırlara katıldı. Başkan Yılmaz ziyaretler sırasında kadınlara beyaz karanfil dağıttı. Ziyaretli Kırsal Mahallesinde düzenlenen geleneksel yağlı güreşlere katılan Başkan Yılmaz, Ziyaretli Muhtarı Mustafa Aygül'e güreşlere sahip çıktığı için teşekkür etti. Akıllı göçün tekrar köylere geri dönmesini istediklerini belirten Başkan Yılmaz, "Emekli olan veya başka şehirlerde yaşayan insanlarımızın gelip baba topraklarında hem ticaretlerini yapmalarını hem de buraların huzurunu yaşamalarını istiyoruz. O nedenle de kırsal mahallelerimizde imar ile ilgili farklı konularla tip projelerle desteklerde bulunuyoruz. Sosyal hayatın dengesini sağlıyoruz" dedi. 

447 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri