BAŞKAN KAFAOĞLU’NDAN İBRAHİMCE’YE ÇIKARMA
Tarih : 2018.06.20  09:22:32
Seçim çalışmaları kapsamında Edremit’e gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, daha önce İbrahimce Mahalle Muhtarı Hüseyin Çanaklı’nın, davetine de icabet ederek İbrahimce Mahallesi’ni de ziyaret etmeden gidemedi.

Mahalle muhtarı Hüseyin Çanaklı ile birlikte mahalledeki ev ve esnafları gezen Başkan Kafaoğlu,  sorunları dinledi.

Geçtiğimiz günlerde Zekai Kafaoğlu’nu makamında ziyaret eden İbrahimce Mahalle muhtarı Hüseyin çanaklı, Kafaoğlu’nu mahallesine davet etmişti. Muhtar Çanaklı’nın bu davetine kayıtsız kalmayan Başkan Kafaoğlu, dün AK Parti teşkilat yetkilileri ve Meclis üyeleri ile birlikte İbrahimce mahallesine adeta çıkartma yaptı. İlk olarak muhtarlık binasını ziyaret eden Başkan Kafaoğlu ve beraberindekiler, burada Muhtar Çanaklı’dan mahallenin sorunları hakkında bilgiler aldı. Daha sonra mahalleyi, Muhtar Çanaklı ile birlikte adım adım dolaşan Başkan Kafaoğlu’na mahalle halkının ilgisi yoğundu.

Yine Muhtar Çanaklı’nın girişimleri ile başlatılan ve  her gün Devlet Hastanesi’ne 4 sefer yapan Büyükşehir minibüs seferlerinin günde 12 sefere çıkarılmasını talep eden Muhtar Hüseyin Çanaklı, “Daha önce mahallemizde durağı bulunan Sarı taksilerin aynı plaka sahiplerine tahsis edilerek mahallemizde taksi durağının da faaliyete geçmesini talep ettik. Başkanımız bu taleplere kayıtsız kalmayıp, hemen Balıkesir Şoförler Odası Başkanına olayın çözümlenmesi talimat verdi.  Mahalledeki araç sefer sayılarının da arttırılması konusunu da Körfez Koordinatörü Fatih Aka’ya iletti. Benim daha önceki davetime  icabet edip, mahallemizi onurlandıran, taleplerimize kayıtsız kalmayan ve sorunu yerinde çözüme kavuşturan değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu’na sorunları çözüme kavuşan mahallem ve şahsım adına canı gönülden teşekkür ederim” dedi.

1547 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri