İBRAHİMCE’DE DAĞLAR DELİNİP, YOL OLUYOR
Tarih : 2018.09.21  09:52:28
Edremit İbrahimce Mahallesi’nde, Muhtar Hüseyin Çanaklı’nın girişimleri sonrasında, 376 ile 407’nci sokaklar birbirine bağlanarak, araç ve yaya trafiğine açıldı.

İbrahimce Mahalle Muhtarı Hüseyin Çanaklı’nın yetkili birimlerle yaptığı görüşmeler sonrasında Edremit Belediyesi tarafından yapılarak 376 ile 407’nci sokaklar birbirine bağlandı. Edremit Belediyesi’nin başlattığı çalışmalara altyapıda BASKİ ekipleri de destek verdi.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Muhtar Çanaklı “Mahalle kurulduğundan bu yanı 376 ve 407 sokakların birbirlerine olan bağlantısı yoktu. Geçen yıl muhtarlar toplantısında gündeme getirdim ve başkanında talimatıyla 18 gün boyunca dağı kazarak kayaları kırarak 10 metre genişliğinde yol açıp sokakları birleştirerek toprak yol olarak yaya ve araç trafiğine açtık. Bu yıl ise sıcak asfalt dökerek yan yana 3 araç geçebilecek şekilde geniş asfaltlama yaparak o bölgeyi tamamen ulaşıma açtık. Yaklaşık 2 yıldır uğraşıp güzel bir hale getirdiğimiz bu yolun çalışmalarında herdaim şahsıma yardımcı olan Belediye Başkanımız Kamil Saka’ya ve ekibine ve BASKİ ekiplerine şahsım ve mahallem adına gönülden şükranlarımı sunarım. Muhtarlık görevine geldiğim ilk günden bu yana, mahallemin menfaatleri uğrunda gece gündüz çalışıp hizmetler kazandırmış olmamın mutluluğu ve mahallelimin arşa kalkan ellerindeki dualarında yer bulduğuma şahit olmam bana ödül olarak yeter hamdolsun. Rabbime hamd ediyorum ki böyle hizmete aç bir mahalleye ve çalışkan bir aza heyetine muhtarlık yapıyorum, çünkü AZA ekibimle  bu görevi ifa ediyorum. Biz bu mahallenin her bir ferdine sevdalıyız. Rabbim ömür verdikçe, mahallelimiz yetki verdikçe,  biz bu sevdayla aşkla şevkle daha güzel bir İBRAHİMCE’Yİ inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

495 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri