KAFAOĞLU “20 İLÇENİN 20’SİNE DE TALİBİZ”
Tarih : 2018.11.19  10:01:43
AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “İlçe Danışma Meclisi ve Vefa Yemeği” toplantısı partililerin büyük bir katılımı i ile yapıldı.

Toplantıda konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu  “31 Mart seçimlerinde bu Genel seçimlerdeki başarısını taçlandıracağız, 20 ilçenin, 20’sine de talibiz. Edremit’i alacağız, başka yolu yok” dedi.
Grand Dallas’ta düzenlenen toplantıya, AK Parti Balıkesir milletvekilleri Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, ilçe belediye başkan aday adayları, eski ilçe teşkilat başkanları, basın mensupları ve partililer katıldı. 
EDREMİT ZAFERE YÜRÜYOR
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan danışma toplantısında divan başkanlığını Özcan Özyanık yaparken, yardımcılıklarına ise Süleyman Şentürk, Seval Özbay Okur yaptı. 
İlçe Başkanı Hakan Duman yaptığı açılış konuşmasında “Ben biliyorum ve eminim ki, herkes Edremit Belediyesi’nde AK Parti Bayrağının dalgalanması isteğindedir. Her seçim bir bayrak yarışıdır. Edremit’imizin kaybedeceği bir 5 yıl daha yoktur. Allah nasip ederse 31 Mart 2019’da Zaferi kutlayacağız” dedi. Daha sonra kurucu ilçe başkanı Özkan Kostak konuştu. Ardından ise AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, “Bu inanç gösterdi ki, Edremit'te zafere yürüyeceğiz. Yeter ki Allah birliğimizi bozmasın. Salonu hınca hınç dolduran tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”dedi. 
Ülkemize oynanan dış oyunlara dikkat çeken AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey de “Böyle bir kalabalık, böyle bir katılım için teşekkür ediyorum. Biz büyük güçlü bir aileyiz. Bu tablo yerel seçimlerde Edremit’te zaferi işaret ediyor. Ülkemiz bir yandan da ekonomik bir savaş veriyor. Unutmayalım bize bizden başka dost yok. Balıkesir olarak Türkiye olarak ve İslam Coğrafyası olarak kenetleneceğiz ve üzerimize gelen bu oyunları bir bir bozuyoruz, birlik içinde bozmaya da devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. 
AKLIN YOLU KAFAOĞLUArdından kürsüye davet edilen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, “Aklın Yolu Kafaoğlu” tezahüratları nedeniyle bir süre konuşmasına başlayamazken, uzun süren alkış ise salondaki coşkuyu adeta doruğa çıkardı.

Kendisine yapılan yoğun tezahüratlar karşısında duygulandığı gözlenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Efeler diyarı Edremitliler’e teşekkür ederken şunları söyledi; “Balıkesir’de yüreklerimizi gönüllerimizi birleştiriyoruz, sevgilerimizi, sevdalarımızı birleştiriyoruz. 24 Haziran da Balıkesir şahlandı ve 5 milletvekili çıkardıysak, yine 31 Mart’ta 20 ilçesi ve büyükşehirle yine başaracağımıza yürekten inanıyorum. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var. Sayın Cumhurbaşkanımız, bize inandı, güvendi. Güvenini boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışıyoruz. Yeter ki bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Balıkesir Türkiye olalım” dedi.

EDREMİT’İ ALACAĞIZ BAŞKA YOLU YOK

Partinin kurucu il başkan yardımcısı olduğu dönemde yaşadıklarını anlatan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, o günlerde yaşadıkları zorluklardan bahsederken, 2004 yılında AK Parti’nin kazandığı Edremit’i tekrar kazanacaklarını dile getirirken şu ifadelere yer verdi:

“Hani bir slogan vardır; “Bu maçı alacağız başka yolu yok” diye, evet Edremit’i alacağız başka yolu yok. 2004 yılını beraber yaşadık. Ben de Balıkesir’in kurucu il başkan yardımcısıydım. İlçeleri beldeleri adım adım dolaştık. Zaman zaman belde teşkilatlarının kurulmasında çok zorlandık. O zaman bu partide kurucu olmak istemeyenler vardı. Çocuğum okuyacak, polis olamaz, asker olamaz diyenler vardı. Daha nice ötekileştirmeler ile karşılaştık. Ama asla yılmadık. Hiç umutsuzluğa düşmedik. Liderimizin önderliğinde doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam ettik. Artık bugün geldiğimiz noktada salonları sığmıyoruz. İşte Edremit’in en büyük salonuna sığamıyoruz.  Ayakta kalan arkadaşlarımız var. İşte bu bir sevdadır. İşte bu bir aşktır. İşte bu vatanına milletine, lideri Recep Tayyip Erdoğan’a olan bir aşktır.”

DİRİLİŞ VAKTİ DEMİŞTİK VEKİL SAYIMIZI 5’E ÇIKARDIK

24 Haziran seçimlerinde Balıkesir’deki milletvekili sayısının tekrardan 5’e çıkarılmasını diriliş olarak nitelendiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Balıkesir’in kuruluşu var. Kurtuluşu var, diriliş vakti demiştik. 24 Haziran’da tekrar Balıkesir ayağa kalktı. 2002 seçimlerinde 5 tane milletvekili çıkarmıştık. 2007’de vekil sayımız 5’di. Daha sonra 4’e düştük. Sonra bir 3’e sendeledik, sonra tekrar 4 oldu. Ama hamdolsun sizlerin gayreti ile yeniden o eski günlere dönerek, yeniden gönüllerimizi birleştirerek, aşklarımızı sevdalarımızı birleştirerek Balıkesir’deki milletvekili sayısını yeniden 5’e çıkardık. Bu başarıdaki çalışmalarınızdan dolayı Edremitli dava arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyorum.”

20 İLÇE’NİN TAMAMINA TALİBİZ

31 Mart yerel seçimleri öncesinde teşkilatlarda startın verildiğini ifade eden Başkan Zekai Kafaoğlu, 20 ilçenin tamamına talip olduklarını dile getirerek konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu.

“Şimdi sıra Yerel seçimlerde. 31 Mart’ta inşallah daha güzelini yapacağız. Çünkü kurucu liderimiz, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 24 Haziran seçimlerinden sonra Balıkesir’i kutladı. Balıkesir’i onure etti. Balıkesir’i ayağa kaldırdınız, Balıkesir’i şahlandırdınız daha iyisini yerel yönetimlerde bekliyorum demişti. İşte gün bugün. Çalışma günü bugün. Bugünden itibaren başlayarak inşallah 31 Mart seçimlerinde bu genel seçimdeki başarımızı taçlandıracağız. 20 ilçenin 20’sine de talibiz inşallah.”

DOKUNULMADIK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ

Edremit İlçe Teşkilatı’nın vefa yemeğinde yaptığı konuşmanın son bölümünde yerel seçimler öncesinde sıkmadık el, basmadık yer ve dokunulmadık gönül bırakmayacaklarının altını çizen AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu sözlerini şöyle noktaladı:

“Şimdi artık belediyecilikte trend değişti. İdeolojik Belediyecilik anlayışı vardı. Şimdi artık AK Parti ile hizmet belediyeciliği, sosyal belediyecilik, katılımcı belediyecilik ve çevreye duyarlı bir belediyecilik anlayışı geldi. Ama sayın Cumhurbaşkanımız ne dedi, artık bundan sonra gönül belediyeciliği seferberliği başlatıyoruz dedi. Bundan sonra sıkılmadık el, basılmadık yer, dokunulmadık gönül bırakmayacağız, herkese Cumhurbaşkanımızın mesajını ileteceğiz. AK Parti’nin yerel yönetimlerdeki başarısını ileteceğiz. İnşallah hep birlikte bu seçimlerden de başarıyla çıkacağımıza ben yürekten inanıyorum.”

871 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri