MİNİKLER İSTEDİ, BAŞKAN AMCALARI YAPTI
Tarih : 2018.12.12  10:01:27
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet UYSAL, eğitime her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Bahçelievler Mahallesinde bulunan Şehit Pilot Üsteğmen Erdem Mut Ortaokulu’nun bahçesinin önüne parke taşı döşeme çalışması yapılıyor.

Burhaniye Belediyesi, okul bahçelerini düzenleme çalışmaları kapsamında Şehit Pilot Üsteğmen Erdem Mut Ortaokulu’nun bahçe girişinde fazla yağmurlardan dolayı okula giriş ve çıkışın zor olmasıyla birlikte Burhaniye Belediye Başkanı Necdet UYSAL işe el attı.

Burhaniye Belediyesi, okul bahçelerini düzenleme çalışmaları kapsamında Şehit Pilot Üsteğmen Erdem Mut Ortaokulu’nun bahçe önü kilit taşı ile döşeniyor.

Eğitime destek olmayı belediye olarak görev bildiklerini ifade eden Burhaniye Belediye Başkanı Necdet UYSAL “Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. İmkânlarımız çerçevesinde her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamaktır. Çocuklarımız kış günlerinde yağmur ve çamurdan dolayı sınıflarına geçemiyorlardı. Okullarımızı modern bir görünüme getirerek, çocuklarımızın daha temiz, sağlıklı ve kaliteli bir öğretim görmelerini sağlamak için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. Çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Şehit Pilot Üsteğmen Erdem Mut Ortaokulu Müdürü Mehmet ÇELİK     “Okulumuzun giriş ve çıkışında çamurdan dolayı çocuklarımız sıkıntı yaşıyordu. Belediyemiz okulumuzun bahçe önüne yaptığı kilitli parke taşı döşemesiyle hem çocuklarımızın okula girişi ve çıkışı rahatlayacak, hem de okulumuz temiz kalacak. Çalışmalardan çok memnunuz. Belediye Başkanımız Necdet UYSAL ve belediye personeline çok teşekkür ediyoruz” dedi.



398 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri