ADD’DEN MISIROĞLUNU ZİYARETE TEPKİ
Tarih : 2018.12.13  10:14:04
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın Atatürk’e hakaretleri ile tanınan Kadir Mısırlıoğlunu ziyaret etmesi ADD Küçükkuyu Şubesinin düzenlediği bir basın toplantısı ile eleştirildi.

ADD Küçükkuyu Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Temel Bilgili tarafından okunan açıklamada şunlar dile getirildi. 

 Türkiye CumhuriyetiBüyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eşsiz liderliğinde; emperyal güçlerin bozguna uğratılmasının sonucu kurulmuştur.

Savaş meydanlarında, Mustafa Kemalin askerlerinden okkalı tokat yiyenler; strateji değiştirmişlerdir. Türkiye Cumhuriyeti’ni ortadan kaldırma hayallerinden vazgeçmeyenlere önemli bir ayrıntıyı hatırlatırız: Hepimiz Mustafa Kemal’in askerleriyiz.

Atatürkçü Düşünce Derneği; emperyal güçlerin, yerli işbirlikçiler eliyle uygulamaya koyduğu planları ve uygulayıcılarını bir bir ifşa etmektedir.

Bizler inanıyoruz ki:“Bir ülkede namuslular en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça o ülke için kurtuluş yoktur.”Demokrasi, insan hakları, özgürlükler gibi saygın ve değerli kavramlar kullanılarak yürütülen pek çok operasyonu yaşadık, gördük. Yapılan tüm operasyonlar, ATATÜRK CUMHURİYETİni yok etme amaçlı olmuştur. Cumhuriyet kazanımları ve ülkemizin dirliği tarihin en ağır, en sinsi saldırısı altındadır.Büyük Atatürkün bizzat kurduğu T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı makamına atanan şahsın; Büyük Önder’in bedenen aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümünde; Atatürk, Cumhuriyet, vatan, millet ve insanlık düşmanı püsküllüyü” resmen ziyaret etmesi ve “püsküllünün”; “şeyhülislam hazretleri hoş geldinizsözleriyle karşılanması gelinen vahim noktanın kanıtıdır. Açıkça söylüyoruz ki bu ziyaretin denk getirildiği gün “insani” ve “tesadüfi” olmanın ötesinde işaretler barındırmaktadır. Ziyaret, yapıldığı gün ve yapılış biçimiyle hiç kuşkusuz Atatürk Cumhuriyeti’ne açıkça bir meydan okumadır. Diyanet İşleri Başkanı, burada sadece, zavallı bir sözcü ve zavallı bir aracıdan ibarettir.

441 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri