BURHANİYE BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİ KAYITLARI BAŞLADI
Tarih : 2018.12.16  09:32:56
Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi 2019 kış sezonu için kurs kayıtları başladı. Kursa katılmak isteyen bireyler Şehit Turan Bayraktar Parkı içinde bulunan Burhaniye Belediyesi bünyesi altında faaliyet gösteren Gençlik Merkezine başvuru yapabilirler. Haftanın 7 günü boyunca Kurs ve Faaliyet yapan Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi için 3-70 yaş aralığı tüm vatandaşlar kayıt yaptırabilir.

İlçe halkının yanı sıra tatil amacıyla Burhaniye’de misafir olan her yaştan vatandaşın katılabileceği kurslar, kış ve yaz sezonu boyunca devam etmektedir. İsteyen herkes; Resim, Yabancı Dil kursu, Satranç, Bale, Keman,Piyano, Ritm, Bağlama, Gitar, Yan flüt, Koro, Modern dans( Hiphop-Break Dance-Rockn-Roll),Türk Halk Oyunları, Salon Dansları, ve Latin Dansları,İngilizce ve Almanca kursları için kayıt yaptırabilir. Bale dersleri için ise 3-9 yaş aralığında olma sınırı bulunuyor. Eğitimlerin yanı sıra vatandaşlar, Gençlik Merkezi kütüphanesindeki kitaplardan ve internetten faydalanabilir.

ÇOCUKLARIMIZI VE GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ

Burhaniye Belediyesi’nin ve Burhaniye’nin medarı iftiharı Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi eğitimlerine devam ediyor. 2019 kış sezonu için kursların başladığını açıklayan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal kurslara herkesi davet etti. Düzenlediği gösterilerle, yaptıkları işlerle adından söz ettiren Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi, yeni sezon kayıtlarına başladı. Okullarda ki Müfredata uygun değişik derslere yönelik kurslar;  bunun yanı sıra hobilerini değerlendirmek isteyen ya da hobi edinmek isteyenler Tüm kurslara başvuruda bulunabilirler.

Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi’nde verilecek eğitimlerle ilgili konuşan Belediye Başkanı Necdet Uysal, “ Düzenlediğimiz kurslarla çocuklarımızın ve gençlerimizin sosyalleşmelerini, zamanlarını yararlı aktivitelerle geçirmelerini ve özgüven kazanmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Çocuklarımıza ve gençlerimize değer veriyor, onları önemsiyoruz. Kurslarımızda herhangi bir yaş sınırı yok. İlçe halkımız ve misafirlerimiz olan tüm vatandaşlarımız merkezimizdeki etkinliklerden faydalanabilir” diye konuştu. 

7’DEN 77’YE HERKES GENÇLİK MERKEZİNDE

 

Deneyimli ekibi ve Belediyenin desteğiyle boş zamanların değerlendirilmesi adına çocuklar, gençler ve hatta yetişkinlere iyi bir kapı olan Gençlik Merkezi ücretsiz kurslarıyla özellikle hafta sonu yoğun bir şekilde hızlı temposunu sürdürüyor. Bu işe gönül vermiş genç ve dinamik ekibiyle, Burhaniye’mizi yurt dışında da başarıyla temsil eden Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi organizasyonların vazgeçilmezi oldukları gibi Burhaniye’nin değişen yüzüne ayak uydurabilen ve hatta gelişimine katkı sağlayan bir merkez olarak her platformda Burhaniye ismini duyuruyor. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal gençlerin pırıl pırıl geleceklerine katkı sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz derken “bu ekip için denilebilecek hiçbir söz yok. Yurt içi ve yurtdışında bizi başarılı bir şekilde temsil ettikleri gibi, ilçemizde bulunan 7’den 77’ye insanlara sosyal aktiviteler konusunda bir kapı oldular. Ayrıca öğrencilerimizin derslerinde yardımcı olan kursların ücretsiz olarak verilmesi de öğrencilerimizi memnun ediyor. Eğitime belediye olarak çok önem veriyoruz ve bünyemizde hizmet veren Gençlik Merkezimiz de eğitim konusunda ilçemizde okullara büyük yardımcı... Belediyemiz bünyesinde böyle bir kuruluştan oldukça memnunuz” dedi. Gençlik Merkezi Sorumlusu Ayfer Arıcan ise bütün kurslarda gönüllü olarak hizmet veren öğretmenlere eğiticilere teşekkür ederken velilerin gösterdikleri anlayış ve sabra da minnettar olduğunu belirtti.

867 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri