EGE DENİZ SPOR KULÜBÜ’NDEN BİR BAŞARI DAHA
Tarih : 2018.12.20  09:59:19
Balıkesir U14 Erkekler Basketbol il müsabakalarında mücadele eden Edremit Ege Deniz Spor Kulübü basketbolcuları bir başarıya daha imza atarak final grubuna kaldılar.

Edremit Ege Deniz Spor Kulübü basketbolcuları Balıkesir U 14 Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında kendilerinden bir yaş büyük olan Karesi Gençlik Spor’u 57 -39 yenerek final grubuna kalmayı başardı.

Son maçında kendi sahasında Karesi Gençlik Spor’a 12 sayı farkla yenilmesine rağmen rövanş maçında 18 sayı farkla yenmeği başardı. Diğer üç maçını kazanan Ege Deniz Spor Kulübü final gurubuna adını yazdırdı.

Kulüp Başkanı Tuncay Püsküllüoğlu “kulübümüz 3-4 yıllık mazisi olan bir kulüp olmasına rağmen her yıl kulübümüz ilk üçe girerek körfezimize kupalar ile dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca kulüp başkanı olarak desteği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Körfez halkına sesleniyorum çocuklarını basketbol oynamaya göndersinler bizler Ege Deniz Spor Kulübü olarak çocuklarımızın sağlıklı bir gelecek için basketbol oynamasını istiyoruz” dedi.

Takım koçu Serdar Üner ise  “böyle çalışkan başarılı çocukların koçu olmaktan gurur duyuyorum hedefimiz şampiyonluk” dedi.

2469 kez okundu
Diðer Spor Haberleri