ŞER ODAKLARININ EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEDİK
Tarih : 2019.01.30  09:31:50
CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan, kendisi haricinde belediye başkanlığına aday adayı olan Yurt Yıldırım, Nevin Sayman ve Hasan Özpolat'ı ziyaret etti. Arslan ziyaretlerde yaptığı açıklamada "CHP'de parti içi yarışlar her zaman olmuştur ve olacaktır. Bu yarışta ben özellikle şunu belirtmek istiyorum, bütün aday adayları birbirlerine son derece saygılı bir şekilde bu süreci götürdüler. Bazı şer odaklarının istediği gibi, parti içerisinde herhangi bir problem yaşanmadı.

Zaten bu süreçler de gayet doğal süreçler. CHP'nin merakla beklenen Edremit Belediye Başkan Adayı 16 Ocak'taki MYK toplantısının ardından Parti Meclisi'nde açıklanmış ve Selman Hasan Arslan aday gösterilmişti. Adaylığının kesinleşmesinin ardından kampanya çalışmalarına zaman kaybetmeden başlayan Selman Hasan Arslan, ilk olarak kendisi haricinde aday adayı olan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'yı makamında ziyaret etmişti.

Arslan şimdi de diğer aday adaylarından Yurt Yıldırım, Nevin Sayman ve Hasan Özpolat'ı ziyaret etti. Ziyaretler sonrası açıklama yapan CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan, şöyle konuştu; "CHP'de parti içi yarışlar her zaman olmuştur ve olacaktır. Bu yarışta ben özellikle şunu belirtmek istiyorum, bütün aday adayları birbirlerine son derece saygılı bir şekilde bu süreci götürdüler. Bazı şer odaklarının istediği gibi, parti içerisinde herhangi bir problem yaşanmadı. Zaten bu süreçler de gayet doğal süreçler. Yani 7 değil de 17 tane de aday adayı olabilirdi ama neticede 1 kişi aday gösterilecekti. Eğer bu kişi ben olmasaydım, aday gösterilen arkadaşımızın yedi gün 24 saat hizmetinde olurdum. Bunu çok net ifade etmek isterim. Şuanda da aday adayı olan arkadaşlarımızın desteklerini açıklamaları beni son derece mutlu etmiştir. Altını özellikle çizerek bunu belirtmek istiyorum. Ülkemizin içerisinde geçtiği bu süreçte ayrı gayrı olmamızın kimseye bir faydası olmaz. Bu yarış hizmet yarışı. Ben tekrar tüm aday adayı arkadaşlarımıza nezaketleri ve destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum. 31 Mart gecesi Edremit Cumhuriyet Meydanı'nda yine hep beraber el ele omuz omuza olacağız." dedi.

Başkan Adayı Arslan, diğer aday adayları Mahmut Ceylan ve Adnan İnci'yi de önümüzdeki günlerde ziyaret edeceğini belirtti. 

935 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri