PELİTKÖY’E YAPILAN YOL BİLANÇOSU 62 BİN METREKAREYE ÇIKIYOR
Tarih : 2019.02.20  14:28:27
Burhaniye Belediyesinin büyük bir kararlılıkla devam ettirdiği yol yapım çalışmaları son olarak Pelitköy Mahallesinde devam ediyor.

Burhaniye’nin tek beldesi olan ve Büyükşehir Yasası ile birlikte mahalle statüsüne geçen Pelitköy Mahallesinde parke taş yol yapım çalışmaları başladı. Pelitköy Merkez’de, Ebe Vildan İlter ve Mebus Mehmet Bey Caddelerinde yürütülecek olan yol yapım çalışmaları kapsamında mahalleye toplamda 3 bin100 m2 parke taş döşenecek.

TEK DERDİMİZ HEMŞERİLERİMİZE HİZMET

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın göreve gelmesiyle birlikte şehir genelinde yürütülen yol yapım çalışmaları 308 bin m2’ parke taş yol yapımına ulaşırken bu bilançonun 39 bin m2 parke taşı Pelitköy Mahallesine döşendi. Ayrıca 20 bin m2 sathi kaplama yol ile Pelitköy Mahallesine toplamda 59 bin metrekare yol yaptıklarını bildiren Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “Burhaniye’mizde göreve geldiğimiz günden bugüne kadar kırsal ve merkez mahallelerimizde dur durak bilmeden yol yapım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En büyük mahallelerimizden bir tanesi olan Pelitköy Mahallemiz sahil kısmı ve merkez kısmı olarak geniş bir alana yayılmış bir mahallemizdir. Hem Pelitköy sahil kısmımız için hem mahallemizin merkezi için yolları sıkıntılı olan yerlerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tek derdimiz var millete hizmet etmek. Hemşerilerimizin derdine derman olup, isteklerini yerine getirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz ile birlikte, vatandaşlarımızın ayağının yazın toza, kışın ise çamura değmemesi için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. İhtiyaç olan tüm yollarımıza kilit parke taşı döşemeye devam edeceğiz" diye konuştu.

275 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri