KÜÇÜKKUYU’DA GÖKSEL RÜZGARI
Tarih : 2019.03.30  11:23:25
Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan’ın seçim çalışmaları kapsamında konser veren pop sanatçısı Göksel’i çok sayıda vatandaş izledi.

     Yerel seçimlerin son günlerinin yaklaşmasıyla partiler son kozlarını oynuyor. Güçlerini göstermek için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda çalışmalarını iddialı bir şekilde yürüten CHP’nin adayı Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan son ve iddialı etkinliğini sanatçı Göksel konseri ile gerçekleştirdi. Konser öncesi vatandaşlara seslenen Balkan; “Yoğun bir seçim kampanyası yaşadık. Ama güzel oldu. Birçok ilklere imza attık.

Örneğin; seçim kahvesi açmadık. Amacımız geçmiş seçimlerde beldemizde kahveler, sokaklar, evler, hatta aileler bölünmüştü. Bu bölünmeyi önlemek ve geçmişte yaşanan sıkıntıları yaşatmamak için kahve tutmadık. Çok ta iyi oldu. Şenlik karnaval havasında bir seçim döneminin sonuna geldik.

Seçim kampanyamız başlamadan önce yakın arkadaşlarıma şunu söylemiştim. Ben 10 yıldır Belediye Başkanıyım. Seçim süresince yaptıklarımı ve yapacaklarımı anlatacağım.

 Kenti yönetmek bir vizyon işidir. Biz kooperatif ya da dernek yönetmiyoruz. Biz hayalimiz olan Dünya Şehri Küçükkuyu’yu bir 5 yıl daha yönetmeye talibiz.

Ben ve meclis üyelerimi iyi tanıyorsunuz. Vizyon sahibiler, memleketin sevilen, sayılan saygın ailelerin fertleridirler.

Bir 5 yıl daha bu arkadaşlarım ile Küçükkuyu’yu daha iyi yöneteceğimize söz veriyorum.

Bu seçimin sonucu belli. 72 saat sonra 3. Kez kazanma mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Ve 5 yıl daha beldemiz huzur ikliminin yaşandığı şehir olmaya devam edecek.

Pazar günü demokrasi günü . O gün mutlaka sandık başına gidelim. Komşularımızı götürelim  sandığa oylarını attıralım.

Bu seçimin gerek beldemize gerekse ülkemize hayırlar getireceğine inancım tamdır” Dedi.  

    Konuşmanın ardından; sahneye çıkan Göksel sevilen ve tanınmış şarkılarının yanında hareketli şarkılar da söyleyerek seyircileri coşturdu.

Konserde hep birlikte söylenen İzmir Marşı ile sona erdi. Ardından anons aracı önde olmak üzere büyük boy Türk Bayrağı ve Atatürk posteri ile Cengiz Balkan lehine sloganlar atarak liman içine kadar yürüdüler.

1441 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri