EDREMİT’TEN TÜRKİYE ÇAPINDA BİR BAŞARI DAHA
Tarih : 2019.07.12  09:58:10
Ayder Organizasyon’un düzenlediği “3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi” kapsamında yapılan “Suya Dair Her Şey” konulu kompozisyon yarışmasında Edremit Mevlana Ortaokulu 6-A sınıfı öğrencisi Defne Değerli, “Suya Övgü” adlı eseriyle Türkiye üçüncüsü oldu.

Başarılı öğrenci ve ailesi ile bir araya gelen Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, “Öğrencimizi gönülden kutluyorum. Öğrencilerimiz akademik başarılarının yanı sıra sanat alanında da önemli başarılara imza atarak bizi gururlandırıyorlar. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yürüttüğü başta düzenli kitap okuma etkinlikleri olmak üzere Edebiyat Rüzgarları, Kayda Değer gibi öğrencilerimizi okumaya ve yazmaya teşvik eden projelerimizin olumlu dönüşlerini alıyoruz. Öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmemize yardımcı olan idareci ve öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi böyle güzel işler üretmeleri konusunda destekleyen ailelerini tebrik ediyorum.” dedi.

 

Daha sonra Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ederek içindeki yazma isteğinin artarak devam etmesini diledi. Ayder Organizasyon tarafından gönderilen tablet ve başarı belgesini öğrencimize verdi.

1194 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri