DenizBank ve Havran Arıcılar Birliği arasında petek ve şeker alımları için önemli iş birliği
Tarih : 2019.09.20  09:45:13
Tarım sektörüne sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında en büyük pazar payına sahip olan DenizBank, Havran Arıcılar Birliği ile 7 yıldır devam eden iş birliğini yenileyerek petek ve şeker alışverişlerinizde faizsiz olarak 3 ay vade imkanı sunuyor!

Milli mesele olarak ele aldığı tarımda, Türkiye geneline yaygın 400’ün üzerinde şube ve 1000 kişilik uzman ekip ile hizmet veren DenizBank, Havran Arıcılar Birliği  ile hayata geçirdiği iş birliği ile üreticilere sağladığı nitelikli hizmetin yelpazesini genişletiyor.

Petek ve şeker alışverişlerinde Vade farkı olmaksızın 3 ay vade fırsatı  içeren iş birliğinin tanıtım toplantısı 18/09/2019 tarihinde Havran Denizbank Şube Müdürü Ali Dost ve Havran Arıcılar Birliği Başkanı Mustafa Yazıcı’nın katılımıyla gerçekleşirken, DenizBank’ın tarıma verdiği destek ve bu alandaki hizmetleri detaylı şekilde ele alındı.

“Gayemiz, çiftçilerimizin tüm ihtiyaçlarına etkili çözümler üretebilmek”

Konuya ilişkin açıklamada bulunan DenizBank Havran Şube Müdürü Ali Dost ,  üreticilerin hayatına mümkün olan en geniş çerçevede temas etmek için iş birliklerinin yelpazesini genişletmekten mutluluk duyduklarını söylerken, şöyle devam etti; “Tarım sektörünü en fazla destekleyen lider özel banka olarak, üreticinin her türlü ihtiyacında tüm kaynaklarımızla yanında olmayı, ihtiyaçlarına sahip çıkmayı ülkemize borcumuz olarak görüyoruz. Bugün Burhaniye Tariş ile imza attığımız anlaşma ile bir kez daha çiftçimizin işine ve sektörümüzün geleceğine katkı sunacak bir güç birliğinin içinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlayış doğrultusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”.

DenizBank Hakkında

DenizBank, 1997 yılında bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınarak yolculuğuna başladı. Ekim 2006’da Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia bünyesine katılan bankanın hisseleri, 28 Eylül 2012’de Rusya’nın en büyük bankası Sberbank’a, 31 Temmuz 2019 itibarıyla ise yine bölgesinin en büyük kuruluşları arasında yer alan Emirates NBD’ye devroldu.

Farklı finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmayı hedefleyen DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 749 şubesi ile 14 bine yakın çalışanı; beş yerli ve üç uluslararası finansal iştiraki, altı yerli finansal olmayan iştiraki ve Bahreyn’de bir şubesi bulunmaktadır. DenizYatırım, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Intertech, DenizKültür, Ekspres Bilgi İşlem ve Ticaret, Deniz Kartlı Ödeme Sistemleri, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş Grubun yerli; EuroDeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir.

499 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri