-Ayvalıkgücü Belediyespor’da deprem
Tarih : 2019.11.13  09:26:22
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grupta mücadele eden Ayvalıkgücü Belediyespor’da Teknik Direktör Mutlu Karakaş görevinden istifa ettiğini açıkladı.

SUAT SALGIN (AYVALIK)

30 Temmuz’da kırmızı-beyazlı takımla sözleşme imzalayan Mutlu Karakaş’ın ligde 16 puanla 4. sıradayken istifa etmesi taraftarlar ve camia tarafından büyük bir üzüntü ile karşılandı.

İstifa kararını sosyal medya paylaşımı ile duyuran Mutlu Karakaş, “Sezon başında Ayvalık Belediye Başkanı sayın Mesut Ergin ve çok değerli Ayvalıkgücü Belediyespor yönetiminin tercihleriyle göreve başladığımdan bu yana geçen sürede takımımızı hep beraber belirli bir yere getirdik. Bundan sonraki süreçte gördüğüm lüzum üzerine Ayvalıkgücü Belediyespor  Teknik Direktörlüğü görevimden istifa ediyorum. Başta ayvalık Belediye Başkanı Sayın Mesut Ergin’e ve değerli kulüp yönetimine teşekkür ederim. Her zaman Ayvalıkgücü Belediyespor’un bir neferi olacağımı belirtir, bundan sonraki süreçte de Ayvalıkgücü Belediyespor’a başarılar diler, herkese sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Muhabirimizin telefonla ulaştığı Mutlu Karakaş, ilerleyen günlerde istifasının nedenleriyle ilgili geniş açıklamalarda bulunabileceğini söyledi.

Mutlu Karakaş’ın teknik direktörlük görevinden istifa etmesi kırmızı-beyazlı futbolcular tarafından büyük bir üzüntüyle karşılanırken, kulüp yönetimi ise konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih etti.

 

315 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri