SONBAHAR KIŞ KREASYONU GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Tarih : 2013.10.23  09:45:06
2013 Miss-Mr Model of Turkey finalistleri birbirinden seçkin markaların Sonbahar-Kış koleksiyonlarını İzmir Optimum Outlet mağazasında düzenlenen defileyle sundu.

Binlerce ziyaretçinin izlediği defilede Miss & Mr. Model of Turkey yarışmasının finalistleri, 2013-2014 Sonbahar-Kış koleksiyonlarını sergiledi. Optimum Outlet’in önde gelen markaları arasında yer alan Mango, Spazio, Oxxo, Avva, Mudo, Beymen Business, Lcwaikiki gibi mağazaların başarılı tasarımları, defileyi izleyenleri büyüledi.
İzmir Optimum Outlet’teki organizasyon, İzmir’in başarılı ajanslarından Rönesans Model Ajans’ın katkılarıyla gerçekleştirildi. Stylingi İpek Örük, koreografisi Akif Örük tarafından yapılan defile, cemiyet hayatının renkli simaları, moda severler ve basının geniş katılımına sahne oldu. Defile sonrasında açıklama yapan Optimum yetkilileri, Outlet konseptinin trend ve stil sahibi olmaya engel teşkil etmediğini belirterek, “Moda adına ne varsa hepsi Optimum’da, üstelik her gün indirim avantajıyla” şeklinde konuştu.
Defilede bu yıl bayanlarda ağırlıklı olarak mavi ve siyah tonları dikkat çekerken, erkeklerde toprak renkleri ve kırmızının ön plana çıktığı görüldü.

970 kez okundu
Diðer Magazin Haberleri