BALIKESİR ESNAFINDAN FUTBOLCULARA BAKLAVA DOPİNGİ
Tarih : 2014.03.07  08:50:05
PTT 1. Lig'de mücadele eden Balıkesirspor, 2-2 berabere biten Samsunspor maçının ardından deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarına başladı. Kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü İsmail Ertekin, Bucaspor maçında 3 puan hedeflediklerini söyledi.

Balıkesirspor, hafta sonu oynanacak Bucaspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. İdman öncesinde Balıkesir esnafından oluşan bir grup, futbolculara baklava ikram etti. Tepsi içinde gelen baklavayı takım kaptanı Muhammet Reis eli ile takım arkadaşlarına yedirdi. Futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlenirken, teknik direktör İsmail Ertekin Samsunspor maçını değerlendirdi. 
Ertekin, geçen hafta Samsunspor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Geçen hafta zor maç olacağını biliyorduk. İyi mücadele ettik. 43. dakikaya kadar üstünlük bizdeydi. Penaltı ve kırmızı kart bizi de bozdu. İkinci yarı çocuklar çok iyi reaksiyon verdi. Pozisyonlar da verdik ama 2 gol bularak öne geçtik. Maçın sonlarında gol yedik. 10 kişi ile Samsunspor gibi formda bir takımla oynamamıza rağmen iyi mücadele ettik. Önümüzde Bucaspor maçı var, 3 puan alıp avantaj yakalamak istiyoruz" dedi.
Gazetecilerin sorularını cevaplayan Ertekin, kalan maçların zorlu geçeceğine inandığını söyledi. Ertekin, Buca maçında forvet tercihi konusundaki bir soruya ise, "İçerideki maçlarda özellikle yukarıdaki takımlarla içeride oynayacağımız maçları kazanabilirsek büyük avantaj yakalarız. Çalışmaya devam ediyoruz, Buca ekibini de izliyoruz. Ona göre nasıl oynamalıyız, nasıl bir düzen kurmalıyız? Hafta sonuna kafamızda bir düşünce olur. Biz ferdi düşünmüyoruz, hangi oyuncularla kazanırız onun hesabını yapıyoruz" şeklinde cevap verdi.

935 kez okundu
Diðer Spor Haberleri