CHP ZİYARETLERİ MİTİNGE DÖNÜŞÜYOR
Tarih : 2014.03.24  09:03:17
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edremit Belediye Başkan Adayı Kamil Saka, dürüst ve çalışan bir belediye için az bir zaman kaldığını bildirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında, Kültür eski Bakanlarından ve CHP PM üyesi Fikri Sağlar ile Gazicelal mahallesi ile Avcılar köyünde halka hitap eden Saka, “Mahallelerinize bir tek dahi çivi çakmayanlardan mahalle sakinleri olarak sandıkta hesap sormanız lazım. Lafa gelince tüm adaylar çok güzel konuşuyor. Biz seçilirsek Gazicelal mahallesini Edremit’in en çok hizmet alan mahallelerinden birisi haline getireceğiz. Çünkü son 15 yıldır, buraya adeta bir çivi dahi çakılmamış” dedi.

  Miting havasında geçen ziyaret sonrasında ,mahalle sakinlerine teşekkürlerini ileten Başkan Adayı Saka, 30 Mart ta sayılı gün kaldığını, kendisini destekleyen-desteklemeyen herkesi kucaklayacağını belirtti.

  Daha sonra Avcılar köyüne çıkartma yapan CHP heyetine, Kültür eski Bakanlarından ve CHP PM üyesi Fikri Sağlar da eşlik etti. Türkiye’nin çok zor bir süreçten geçtiğini ifade eden PM Üyesi Sağlar, CHP’nin Türkiye’yi yeniden birleştirecek yegâne güç olduğunu ve Edremit’te düzgün ve dürüst hizmet için Avcılar köyü sakinlerinin Kamil Saka’yı desteklemelerini istedi. (İHA)

 

BALIKESİR’DE 420 MHP’Lİ AK PARTİYE GEÇTİ

Balıkesir'de Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) 420 kişi toplu halde AK Parti'ye katıldı. MHP'den AK Parti'ye katılanlara parti rozetlerini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, AK Parti İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı, Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve Altıeylül Belediye Başkan Adayı Zekai Kafaoğlu birlikte taktılar.

 

Ekilmiş Restoranda düzenlenen yemekli toplu katılım törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı, AK Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Zekai Kafaoğlu, AK Parti eski Balıkesir Milletvekili Ayşe Akbaş, İl Kadın Kolları Başkanı Mutlu Aydemir ve partililer katıldı. Yapılan sunumda içinde geniş ailelerin de bulunduğu MHP'li olan toplam 420 kişinin AK Parti'ye katıldığı bildirildi. Katılım töreninde ilk AK Parti rozeti ise Balıkesir'de MHP camiasının tanınan isimlerinden işadamı Fuat Koç 83 kişilik ailesiyle birlikte MHP'den ayrılıp AK Parti'ye geçti. Fuat Koç ahde vefanın AK Parti'de olduğunu, ayrıca Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde AK Parti Adayı Ahmet Edip Uğur'un memlekete çok daha güzel ve büyük hizmetler yapacağına inandıklarını söyledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, MHP'den gelen tüm yeni üyeleri muhabbetle kucakladıklarını, bundan böyle daha güçlü şekilde bir ve beraber olarak Balıkesir'i büyüteceklerini ifade etti. AK Parti Büyükşehir Adayı Ahmet Edip Uğur, MHP'den aralarına katılan işadamı Fuat Koç'a AK Parti rozetini takıp yine parti kaşkolu hediye etti. Uğur ve Koç birbirlerine sarılırken salonda alkış yağmuru koptu. Koç ailesiyle beraber MHP'den AK Parti'ye katılan 420 kişinin parti rozetleri diğer Başkan Adayları Yücel Yılmaz ve Zekai Kafaoğlu ile AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı ve eski milletvekili Ayşe Akbaş tarafından takıldı. Törenin sonunda daha da büyüyen AK Parti ailesi yeni katılan üyelerle toplu halde fotoğraf çekildi. MHP'den AK Parti'ye katılan 'Cimbom Mustafa' lakaplı yeni partili ise kürsüde okuduğu 'Zamanı Geldi Uzun Adam' şiiriyle dakikalarca alkışlandı.

314 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri