KOSTAK “TUTAMAYACAĞIMIZ SÖZÜ VERMEYİZ”
Tarih : 2014.03.26  09:20:06
AK Parti Edremit Belediye Başkan adayı Özkan Kostak seçim gezilerine Camivasat Mahallesi, Üçgen Park’ta düzenlenen mitingleri ile devam etti. 3 bin civarında vatandaş alkış, meşale ve sloganlarla karşılayarak Kostak’a sevgi gösterisinde bulundular.

Başkan Adayı Kostak tutamayacakları hiçbir sözü vermediklerini belirterek  “Bakın projelerimize bir tane tutamayacağımız sözü biz vermeyiz. Üniversite Edremit’imize hayırlı, uğurlu olsun. Geçtiğimiz günlerde Enerji Bakanımız ile Balıkesir’de Başbakanımızın geldiğinde görüştük. Kendisine doğalgaz konusunu ilettim. Kendisi doğalgazın getirileceği konusunda söz verdi. Biz iktidarın gücü ile doğalgazı getireceğiz. Bundan emin olun, ne CHP, ne de MHP getirebilir bunu. Biz en sağlam kadromuzla, Edremit’i şaha kaldıracağız. İşsizlik bizimle bitecek. Yeni devlet hastanesi, göğüs hastalıkları hastanesi, 5 yıldızlı otellerin bulunduğu kongre merkezi, altyapının kökten çözümü, başıboş hayvanlara barınak sağlanmasını biz yapacağız” dedi.
MAHALLELİYE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ SÖZÜ VERDİ
Özkan Kostak, mahallenin her yağışta yaşadığı sel sıkıntısının, başlamış olan derelerin ıslahı çalışmalarının ardından son bulacağını belirterek “Kapalı düğün salonlarını hemen hemen her mahallemize yapacağız. Ben fanatik siyaset hiç bir zaman yapmadım. Kapım her partiliye açık oldu, olmaya da devam edeceğim. Parkınız cennet bahçesi gibi olacak. Aile sağlığı merkezi (ASM) uzak kalıyor. Size yakışır ASM yaptırılması için ne gerekiyorsa yapacağım, size söz veriyorum. 5 yıllık dönemim boyunca suya asla zam yapmayacağım. Bunun da sözünü veriyorum” dedi.
KOSTAK, HUZUREVİNDE
AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak ve İlçe Başkanı Harun Yüzüak Yaşlılar Haftası münasebetiyle, Edremit Halk Eğitim Merkezi tarafından Edremit Huzurevinde düzenlenen etkinliğe katıldı. Burada kursiyerler tarafından Takı Tasarım, Tutkallı Hamur Çiçek Yapımı ve Ebru kurslarının sergisinin açılışını da gerçekleştiren Kostak’a huzurevi sakinleri yoğun ilgi gösterdi.


361 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri