TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 169. KURULUŞ YILI KUTLANIYOR
Tarih : 2014.04.08  09:48:03
Balıkesir Emniyet Müdürü Feridun Boz, Türk polis teşkilatının 169. kuruluş yılı dolayısıyla Vali Ahmet Turhan'ı ziyaret etti. Vali Turhan, polis teşkilatının halka şefkat elini uzatan bir teşkilat yapısına dönüştüğünü söyledi.

Balıkesir Emniyet Müdürü Feridun Boz, Balıkesir Polis Okulu Müdürü Nihat Tabaka ve polis okulu öğrencileri Vali Ahmet Turhan'a nezaket ziyaretinde bulundu. Vali Turhan, polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, "Polis teşkilkatının 169. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Polislerimize sağlık, sıhhat ve mutluluk diliyorum. Güneydoğu'da terörler mücadelede kahramanlık gösterdiler. Canlarını görevleri uğruna feda eden şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Polis teşkilatımız sadece devletin otoritesi değil, halkımızın güven duyduğu, sığındığı ve şefkatini gördüğü bir teşkilat. Milletimiz daima bu teşkilata güvenmiş; son dönemde özellikle demokratikleşme sürecinde, kamudaki zihniyet değişiminde, insan odaklı hizmet, insan haklarına saygılı bir yapı olmada yine teşkilatımız öncü olmuştur. Sadece güven veren değil, şefkat elini uzatan bir teşkilata dönüşmüştür" dedi. 
Balıkesir Emniyet Müdürü Feridun Boz, "Zor ve gururlu bir görev ifa ediyoruz. Teknolojide işimizle ilgili en iyi neticeleri aldığımıza inanıyoruz. İmdat denilince peşinden polis kelimesi kullanılıyor. Gerek Türkiye genelinde, gerek ilimizde olsun, delilden suçluya gitmede arkadaşlarımız delilleri eleyerek ilerliyor. Faili meçhul sayısını aşağı çekip, mağdurun yanında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

426 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri