KAPANAN BELEDİYELERDE GÖREV DEVİR TESLİMİ YAPILDI
Tarih : 2014.04.08  09:49:38
Balıkesir’in Büyükşehir kapsamına geçmesi ile kapatılan Küçükköy ve Altınova Belediyelerinin yetkilerinin Ayvalık Belediyesi’ne devir işlemleri Pazartesi günü yapıldı. Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’e Altınova’da görev teslimi Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer tarafından yapılırken Küçükköy Belediyesi’ndeki görev teslimine Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin’in katılmadığı öğrenildi.

Küçükköy ve Altınova Belediyelerinin kapatılması ile görev yetkisinin Ayvalık Belediyesi’ne devredilmesi işlemi Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in her iki belediyeye yaptığı ziyaretle tamamlandı. CHP İlçe Başkanı Filiz Karayelli ve CHP’li Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Pazartesi günü Belediyelere giden Rahmi Gençer, Altınova Belediyesi’nde Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, CHP Belde Başkanı Mesut Bilgili ve belde teşkilatınca karşılanırken Küçükköy’deki devir teslime Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin katılmadı.

“ALTINOVA’DA ASIM BAŞKANIMIZIN YAPTIKLARINDAN ÖRNEK ALACAĞIZ”

Kendisini çiçeklerle karşılayan Altınova’lılara ‘’Biz seçim çalışmalarımızda yürümeyi Altınova halkından, seçmeninden öğrendik. Bundan böyle Ayvalık halkının da aynısını yapacağından eminim. Umarım bu yürüyüşler, bundan böyle sağlık yürüyüşüne dönüşür. CHP ezici bir oy farkı ile Ayvalık’ta yine kaybetmedi. Bundan sonraki seçimi %80 yine CHP alacağı kesindir. Altınova’da Asım Başkanımızın yaptıklarından örnek alacağız. Bıraktığı projeleri devam ettireceğiz. Biz kimsenin ekmeği ile uğraşmayacağız. İşçilerimiz işlerine devam edecektir. Şunu söylemek isterim ki; Ayvalık’ta makine ekipmanı sıfır, Altınova’da tam aksine yararlanabileceğimiz ekipmanlar var ve ne Ayvalık’ta, Küçükköy’de isterdik ki eski başkan arkadaşlarımız devir anında bizlerle olsunlar, olmadı. Bunu sadece bize seçim çalışmalarımız esnasında dahi çok çaba sarf eden Asım Sürer başkanımız yaptı. Kendisine 5 yıllık başarılı çalışmasından dolayı Ayvalık, Küçükköy, Cunda, Altınova halkı ve seçmenleri adına teşekkür ederim. El ele vererek bundan böyle büyük Ayvalık’ta hizmet yarışını başlatacağız’’dedi.

782 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri