104 BALIKESİR'LİYE KAPI KAPI TAZİYE
Tarih : 2014.07.22  09:09:07
Network Marketing piyasasının en popüler ismi Mega Grup Bilişim Soma şehitlerini unutmadı.

İlk kez Balıkesir Valisi Ahmet Turhan’ın koordinasyonunda 104 aileye şirket sahipleri Mesut Öpengin ve Mahmut Yaman başkanlığında şirketin en başarılı ve tanınmış 15 çözüm ortağıyla birlikte İvrindi, Savaştepe ve Dursunbey ilçelerinde ilçe kaymakamlarının ve müftülüklerinin doğrudan katılımları, İl Jandarma Komutanı Salih beyin talimatlarıyla Dursunbey ve Savaştepe ilçe jandarma komutanlarının refakatiyle şehit ailelerimizin anne, baba, hanım ve çocuklarını birebir evlerinde ziyaret ederek yaklaşan Ramazan Bayramına kapalı zarf içerisinde nakit yardımlarda bulundular.

        Şirket sahibi ve yetkilileri sağ elin verdiğini sol el bilmesin desturuyla yola çıkarak, şehit ailelerimizi üzmemek, rencide etmemek için özel hassasiyet gösterip, girdikleri köy ve evlerde resim çekinmemeye dahi özen gösterdi. On binlerce gencin çalışmak, kendini geliştirmek, çağımızın en büyük pazarı olan internet pazarında yer edinmek için katıldığı özgür bir şekilde web tasarımcılığı eğitimi edindiği, web tasarımı ticareti için çözüm ortağı olduğu, merkezi Malezya'da olan Mega Holding'in Türkiye Temsilcisi Mega Grup Bilişim valilik ile el ele verip, yaptığı bu sosyal çalışma ile tüm çözüm ortaklarına, şirketin temel ilkelerinden biri olan 'Çok kazan ki çok yardım edebilesin' ilkesine uygun bir şekilde vicdani mutluluk hazzını yaşattı. Balıkesir Valisi Ahmet Turhan’ı çözüm ortakları ile birlikte makamında ziyaret eden şirket sahipleri; Mesut Öpengin ve Mahmut Yaman yaptıkları para yardımından ziyade Vali Turhan’ın tavsiyesiyle şehit ailelerini evlerinde ziyaret etmiş olmanın kendileri için en büyük kazanım olduğunu ifade ettiler. "Allah ülkemizi ve Balıkesir'imizi bu ve buna benzer tüm afetlerden korusun" diyen şirket sahipleri Mesut Öpengin ve Mahmut Yaman  sahip oldukları maddi ve manevi imkanlarıyla her zaman için kendilerine ihtiyaç duyulan yerde olacaklarını açıkladılar. Şirket sahiplerinin, iki günlük birebir ziyaretlerde gördükleri ve duyduklarından etkilenip duygusallaştıkları konuşmalarının her cümlesinden anlaşılıyordu. Soma şehitlerinin tamamına ciddi bir yardım bütçesi ayıran Mega Grup Bilişimin aileleri birebir evlerinde ziyaret ederek dağıttıkları bölge Balıkesir ilimiz olmuştur. "Balıkesir Valisi Sn. Ahmet Turan beye şehit ailelerini evlerinde gidip, görüp ziyaret etme çalışmalarımıza verdiği katkılardan dolayı gönülden teşekkür ediyoruz" diyen şirket yetkilileri, vefat edenlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır dileyerek ilçemizden ayrılıp İstanbul'a döndüler.
           Balıkesir dışında yaşayan diğer şehit ailelerine de resmi makamlardan edinilen hesap numaralarına bayram hediyeleri yatırılacaktır.

 

2369 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri