BAŞKAN UĞUR, DURSUNBEY'DE 111 MAHALLE MUHTARINI DİNLEDİ
Tarih : 2014.08.26  09:57:18
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı sıfatıyla ilk kez Dursunbey’e geldi ve muhtarlardan mahallelerin sorunlarını dinledi.

Geçtiğimiz Ramazan ayı içerisinde Dursunbey’de düzenlenmesi planlanan fakat Aile ve Sosyal politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın Balıkesir ziyareti nedeni ile ertelenen Muhtarlar ile istişare toplantısı bugün gerçekleşti. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıya İlçeye bağlı 111 mahallenin tamamına yakınının muhtarı katıldı. Toplantıya Büyükşehir Belediye başkanı Edip Uğur’un yanısıra; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Osman Sali, BASKİ Genel Müdür Yardımcısı Ali Seyfi Küçükgöncü, Büyükşehir Belediyesi Yatırımlar Dairesi Başkanı Ekrem Özşen, İtfaiye Daire Başkanı Nazım Ergelen, Emlak İstimlak Daire Başkanı İrem Kaan, Ulaşım Planlama Daire başkanı Metin Ermiş, daire müdürleri, Dursunbey belediye başkanı Ramazan Bahçavan, belediye Başkan yardımcısı Saadettin Aslan, AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir ve muhtarlar katıldı.
Toplantının açılışını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, 30 Mart seçimlerinin ardından ilk kez Dursunbey’e geldiklerini bu seçimleri kazanarak muhtar seçilen herkesi kutladığını belirtti. Başkan Edip Uğur, Tüm mahalle muhtarlarını alfabetik sıraya göre tek tek sorunlarını dinleyeceklerini ve daire başkanlarının bu konuları not edeceğini söyledi. Daha sonra sırasıyla mahallelerin sorunlarını dinleyen 18 kişilik heyet bu hususlarda titizlikle not tuttu. Mahallelerin genel sorunları ise Su sorunu, yol sorunu ve çevre düzenlemesi oldu. Bu hususlarda yeni oluşan Büyükşehir Daire başkanlıklarının büyük bir çalışma başlatacağını belirten Edip Uğur, muhtarlardan oluşumun tamamlanmasına kadar sabretmelerini bu oluşumun bitiminin ardından büyük hizmetlerin gelmeye başlayacağını söyledi.
Yaklaşık üç saat süren toplantının ardından Büyükşehir belediye başkanı Edip Uğur ve mahalle muhtarları öğle yemeğinde bir kez daha bir araya geldi. 

267 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri