PERSONEL EĞİTİMLERİ SONA ERDİ
Tarih : 2014.10.21  09:00:33
Altıeylül Belediyesi tarafından hazırlanan, Temmuz ve Ağustos döneminde sunulan 2014 Yılı Lobicilik, Eğitim, Danışmanlık Teknik Destek Programı kapsamında kabul edilen Altıeylül’ün Kurumsal Kültür Dünyası ve Altıeylül'ün Proje Dünyası Projeleri 13 Ekim 2014 -17 Ekim 2014 tarihleri arasında Pamukçu hizmet binasında gerçekleştirildi.

Proje kapsamında 20 (Yirmi) Belediye personeli, Mantıksal Çerçeve Nasıl Oluşturulur? Hibe Fonlarından Nasıl Yararlanılır? Proje Nedir? Proje Nasıl Yapılır Konuları hakkında 5 gün süre ile günde 6 saat toplamda 30 saat eğitim aldılar'' Konu hakkında açıklamalarda bulunan, Altıeylül Belediye Başkan yardımcısı Mesut ERAY “5 gün süreyle icra edilen Kurumsal Kültür Dünyası ve Proje Dünyası Projeleri sona erdi. Halk Eğitimin ve Belediyelerin çok ortak yönleri var. Halkla iç içe olduğundan halka hizmet eden kurumlar arasında yer almakta. Yapılan eğitimlerde; Mantıksal Çerçeve Nasıl Oluşturulur, Hibe Fonlarından Nasıl Yararlanılır, Proje Nedir, Proje Nasıl Yapılır, Protokol kuralları, Zaman Yönetimi, Performans Değerlendirmesi, Beden Dili Eğitimi konularında bilgi sahibi oldular. Daha iyi ara elemanı hazırlayabiliriz. Bunun arayışı içerisinde olmamız lazım. Bunun için de proje üretmemiz lazım. Teknik Destek Projesinin diğer bir ayağı da Proje Dünyası ile Kurumsal Kültür Dünyası projeleri GMKA destekli projelerimizin eğitimi sona erdi. Çok değerli hocalarımızın eğitmenliğinde bizler de birkaç defa geldik, gördük. Sizden duyduklarımız da hakikaten fevkalade hususlar. Belediye personelim adına söylüyorum, biz hakikaten çok istifade ettik. Gayretlerinizden dolayı ekibim adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Tam bir disiplinle eğitim programlarına katılan belediye personelime de teşekkür ediyorum” dedi.

Altıeylül Belediyesi Strateji Müdürü Özgür AYCİL de "2014-2019 Yıllarını kapsayan Stratejik planımızda yer alan Kurumsal Kapasitenin Güçlendirilmesine Yönelik Faaliyetler başlığı altında çalışmalarımızı başarıyla tamamladık. Bu eğitimler sayesinde kurum personelimizde Proje bazlı düşünme ve kurumsal kültürün alt yapısı oluşturuldu. Yıl içerisinde bu tür çalışmalara ağırlık vereceğiz.

Altıeylül Halk Eğitim Merkezi’nin başvuru sahibi olduğu Altıeylül’ün Kurumsal Kültür Dünyası Projesi kapsamında 10 belediye personelimiz ve Altıeylül Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı öğretmenlerimiz, Protokol kuralları, Zaman Yönetimi, Performans Değerlendirmesi, Beden Dili Eğitimi konularında bilgi sahibi oldu.

270 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri