“AYVALIK’IN ÖNÜ AÇIK”
Tarih : 2015.01.23  09:07:29
Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Memur-Sen'e bağlı sendika başkanlarına ziyarette bulundu. Sendikanın işleyişi hakkında bilgi alan Vali Yaman, Balıkesir'de kar yağışından dolayı oluşan zarar dolayısı ile gerekli girişimleri yaptıklarını açıkladı.

Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Memur Sen Balıkesir İl Başkanlığını ziyaret etti. Memur Sen İl Başkanı Mustafa Erol'un ağırladığı Vali Mustafa Yaman sendikanın işleyişi ile ilgili bilgi aldı. Ziyarette Büro Memur Sen Başkanı Ahmet Gür, Eğitim Bir Sen Başkanı Mehmet Çabuk, Sağlık Sen Başkanı Ömer Seyfettin Çelebi, Bayındır Memur Sen Başkanı Bayram Şahin, Birlik Haber Sen Başkanı Suat Öztürk hazır bulundu. 
Balıkesir'de il idaresinin uyumlu çalıştığını vurgulayan Memur Sen Başkanı Mustafa Erol, Vali Yaman'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sendika Başkanları Aralık ayı sonunda Balıkesir'e yağan kardan dolayı yaşanan sıkıntılarda Vali Yaman'ın kriz bölgesine giderek çalışmaları yönlendirdiğini hatırlatarak Vali Yaman'a teşekkür etti. Vali Mustafa Yaman, kar yağışından dolayı şehirde oluşan zarar dolayısı ile gerekli girişimleri yaptıklarını kaydetti. Vali Mustafa Yaman, son günlerde artan sıcaklar dolayısı ile de özellikle kırsal bölgelerde karların eridiğini ve barajların doluluk oranlarında ciddi artış yaşandığını bildirdi. 
AYVALIK'A ÖVGÜ
Ziyarete katılan sendika başkanları, memurların Balıkesir'in hemen her ilçesinde görev yapmak istediğini ve bunun kendileri için de bir şans olduğunu dile getirdi. Vali Mustafa Yaman, Balıkesir'in turistik bölgelerinin gerek ekonomi anlamında gerekse turizm anlamında önemli olduğunu söyledi. Ayvalık ilçesinin turizm açısından önünün açık olduğunu söyleyen Vali Yaman, ilçenin cazibe merkezi olduğunu kaydetti. 

268 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri