AYVALIK’TA GERGİN SAATLER
Tarih : 2015.01.27  08:55:29
Ayvalık hafta başına gerilimli başladı. İki elinde bıçakla Cumhuriyet Meydanına inen T.A adlı vatandaş, çocuğunun getirilmesini istedi. Polis ikna etmeye çalıştı, İtfaiye tazyikli su sıktı ancak şahıs, 1 saat 20 dakika süren ikna çalışmasıyla değil uzatılan sigarayı aldığı sırada denize düşürülerek yakalandı.

Pazartesi sabah 08.00’de Merkez karakolunun önünde ‘çocuğumu istiyorum’ diye bağırmaya başlayan T. A., bir süre sonra Cumhuriyet Meydanı sahil kesimine kaçtı. Elindeki bıçaklardan biri boğazına dayayıp diğeriyle ise zaman zaman koluna kesikler atan T.A, çocuğunu görmek istediğini söyleyerek, polisi yanına yaklaştırmadı.

VATANDAŞLAR, SİNEMA SEYREDER GİDİ OLAYI SEYRETTİ

İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Avcı ve Müdür Yardımcısı Aytekin Kantık başta olmak üzere ilçe emniyetinin vatandaşı ikna çabaları sonuç vermedi.  Sağlık ekipleriyle birlikte olay yerine gelen Balıkesir İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Ayvalık İtfaiye Amirliği hazırlıklarını yaptı ve tazyikli su sıkarak şahsı denize düşürmeye çalıştı. Ancak bu da sonuç vermedi. Tazyikli sudan kaçan T.A, sahilde bağlı teknelere bile çıktı.  T.A saat 09.20 de bir vatandaşın uzattığı sigarayı almak isterken emniyet güçlerince denize düşürülerek yakalandı. Denizden çıkarılıp Ayvalık Devlet Hastanesine kaldırılan T.A’nın ifadesi alındıktan sonra savcılığa sevk edildiği öğrenildi.

EŞİ, KADIN SIĞINMA EVİNE GÖTÜRÜLMÜŞ

Fethiye Mahallesinde yaşadığı öğrenilen, mendil ve tespih satarak evin geçimini sağlayan eşi E.A’nın 2007 ve 2009 doğumlu bir kız ve bir oğlan çocuğunu alarak 3 gün önce Balıkesir İlk Kabul Merkezine sığındığı öğrenildi.  

856 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri