5 BİN AYNADAN YAPILAN GELİNLİĞİ 4 KİŞİ TAŞIDI
Tarih : 2015.02.10  09:15:12
Aloft Bursa Oteli’nde tanıtımı yapılan 5 bin adet aynadan yapılmış 62 kilo ağırlığındaki gelinliği taşıyamayan manken Sibel Kara’ya 4 kişi asansöre kadar yardım etti.

İlginç gelinlik tasarımlarıyla dikkat çeken Gullady Moda Evi, bu kez aynalı gelinlik ile hayrete düşürdü. 5 bin adet aynadan yapılan aynalı gelinliğin tasarımı 2,5 ayda tamamlandı. 62 kilo ağırlığındaki gelinliği taşımakta güçlük çeken Tarkan Acar Ajans mankenlerinden Sibel Kara’ya asansöre kadar 4 kişi yardım ederek taşıdı.

5 BİN KİŞİLİK GELİNLİK BÜYÜLEDİ
Aloft Bursa Oteli’nde tanıtımı yapılan aynalı gelinliğin tasarımcısı Fatoş Akyıldız, bu tarz ilginç tasarımların devam edeceğini ifade ederek, “Gelinliğimiz 62 kilo. Biz herkesin alabileceği değil, görsel olarak dikkat çekebilecek gelinlikler tasarlıyoruz. Gelinliğimizin üzerinde 5 bin parçaya yakın ayna var. Aynaların hepsi teker teker işlendiği için bunu hazırlamak 2,5 ay sürdü. Gelinliğimizin bedeli 30 bin lira. Görenler çok dikkat çekici buluyorlar. Bunu insan giyebilir mi, taşınabilir mi? diye soruyorlar. Mankenimiz de taşımakta zorlanıyor, 3-4 kişi yardım ediyoruz” diye konuştu.
Kendi kilosundan ağır olan gelinliği taşımakta zorlanan Tarkan Acar Ajans mankeni Sibel Kara ise, “Taşıması oldukça zor ama özel bir tasarım ve çok güzel bir gelinlik. Çok ağır bir gelinlik. Yürümeyi bırakın, zor oturuyorum. Ben 54 kiloyum, gelinlik 62 kilo. Benden ağır bir gelinlik. Çok ağır olduğu için düğünde giyilmez” dedi.

689 kez okundu
Diðer Magazin Haberleri