HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
Tarih : 2015.02.20  09:05:39
Kamu çalışanlarının güçlü sesi Memur-Sen Balıkesir Temsilcisi Mustafa EROL AK Parti Balıkesir İl Başkanlığında bir basın toplantısı düzenledi.

‘’HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN’’ sloganıyla yola çıktığını söyleyen Erol dinimizin bütünleştirici, ayrım yapmaksızın kucaklayıcı hoşgörüsü ile harmanlayarak bugüne kadar çalışmalarını yaptığını, sendika tecrübelerinden gözlemlediği ve milletin geleceğini ilgilendiren konularda plan ve projeler üretip çözüm geliştirebilmek amacıyla AK Partiden aday adayı olduğunu açıkladı.

       Salonu dolduran partililerin alkışları arasında konuşan Mustafa EROL şunları söyledi: ‘’ Bizler insanların en hayırlısının insana hizmet eden olduğunu kendimize şiar edinerek yolumuza azimle devam ediyoruz. Halkımızın hür iradesi ile 12 yıldır iktidarı olan AK Parti kendini yenileyen ve bu yenilenmeyi ülkenin demokrasisine ve refahına yansıtarak ülkemizdeki hak ve özgürlüklerin geliştirilmesiyle bugüne kadar geldiği çizgisinin Balıkesir’imiz de de aynı gelişmelere ve yeniliklere ulaşmasını canı gönülden arzu ediyorum. Siyaset de halka hizmet Hakk’a Hizmettir şiarını şehrimizde ki her görüş ve çizgide ki vatandaşımıza ışık tutmasını istiyorum. Talip olduğum bu yol, en çok önem verdiğim hususlardan birisidir.’’

AK PARTİ BAŞARININ ANAHTARIDIR

        Konuşmasının devamında AK Partinin 12 yıllık iktidar döneminde ülkenin refahı fertlerin hak ve özgürlükleri Türkiye’nin her noktasına ulaşan hizmetleri gerçekleştirdiğini söyleyen Erol başarının anahtarının AK Partide olduğunu vurguladı.

      AK Partinin, gerek tarım ve turizm gerekse sanayi ve endüstri dolayısıyla istihdam ve eğitim alanlarında önümüzde ki dönemde hedeflediği plan ve projelere katkı sağlamanın gereğine inandığı ve yeni anayasa, çözüm ve başkanlık süreci gibi projelerin gerçekleşmesine katkı sağlamak için aday adayı olduğunu açıkladı.

    Konuşmasının son bölümünde ‘’Gelişen çağ ve teknolojinin hızına yetişerek Balıkesir’i her yönüyle Türkiye’nin en gelişmiş şehri konumuna getirmek amacıyla aday olduğunu.’’ ifade etti.

 

 

 

562 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri