HALUK LEVENT’TEN BONZAİ İLE MÜCADELE İÇİN 100 GÜN ÜST ÜSTE KONSER
Tarih : 2015.02.25  11:56:36
Uyuşturucu maddenin zararlarına dikkat çekmek için yola çıkan sanatçı Haluk Levent, yaz aylarında 100 gün üst üste konser verecek.

Türk Rock müziğin sevilen ismi Haluk Levent, bir sosyal sorumluluk projesiyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Son dönemlerde bonzai kullanımının artması nedeniyle uyuşturucu maddenin zararlarına dikkat çekmek isteyen Haluk Levent, bir rekora daha hazırlanıyor. Daha önce 10 saat 55 dakika sahnede kalarak bir rekora imza atan Haluk Levent bu defa da 100 gün üst üste konser verecek. Mayıs ayında İzmir Seferihisar’dan konser maratonuna başlayacak olan Haluk Levent, tam 100 gün boyunca Türkiye’nin il ve ilçelerinde sahne alacak. Bütün yaz sevenleriyle buluşacak olan Levent, 100’üncü konserini Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde verecek. Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek için resmi başvuruyu da yapan Haluk Levent, konserlerden elde edilecek geliri uyuşturucu bağımlılarının tedavisi için rehabilitasyon merkezinin açılması için kullanacak.
Levent yaptığı açıklamada, “Gençlerimizi bu bataktan kurtarabilmek için, daha çok dikkat çekebilmek, ses getirebilmek için 100 konser üst üste bir dünya rekoru projem var. Bu konserlerden elde edilen gelirlerin bir bölümü çocuklar için rehabilitasyon merkezine dönüştürülecek, uyuşturucuyla mücadelede kullanılacak” dedi.

469 kez okundu
Diðer Magazin Haberleri