AK KADROLARA İNANCI TAM
Tarih : 2015.02.26  09:22:11
AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Seher SEREN 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinde Balıkesir’den milletvekili seçilebilmek için yoğun çalışma temposunu sürdürüyor. ‘’Her Şey Türkiye İçin’’ sloganıyla yola çıkan Eczacı SEREN ‘’Balıkesir benim sevdam’’ tek amacım AK Parti’nin ‘’Yeni Türkiye’’ yolundaki hizmetlerine katkı vermek ve parlamentoda şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanarak yola çıkıyor.

 Bigadiçli bir öğretmen kızı olup 1970 yılında Balıkesir’de doğdu. İlk Orta ve Lise öğrenimini Balıkesir’de tamamlayan SEREN Ege Üniversite’si Eczacılık Fakültesine Türkiye derecesi ile girdi. 5 yıllık eczacılık eğitimini de derece ile tamamladı. İyi derecede İngilizce bilen SEREN Demokrat Parti geleneğinden gelen SEREN çeşitli kademelerde ve yönetimlerde görev aldı. Kadın Platformlarında, Sivil Toplum Kuruluşlarında Kadın Sağlığı, Çocuk Gelişimi, Yaşlı ve Bakıma Muhtaç İnsanların Huzur ve Yaşam kalitelerini yükseltmek için çeşitli projelerde görev aldı. Tüm yaşamını insanlarla iç içe olarak geçiren AK Parti Aday Adayı SEREN, Allah rızası için Balıkesir ilini ülkemizde ve dünyada tüm değerleri ile birlikte marka şehir yapmak için teşkilat mensuplarından ve delegelerden destek istiyor ve bu desteği AK kadroların kendisine vereceğine kalben inanıyor.

            Çevre bilincini oluşturma derneklerinden biri olan TEMA Vakfında da görev alan SEREN TÜMSİAD’ın çalışmalarına da katılan bir isim. Çalışmalarını aralıksız sürdüren ve hizmet aşkıyla dolu Seher SEREN bugün İvrindi, Havran, Edremit, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık’ta, akşam ise Bandırma ve Erdek’te AK Partinin AK kadrolarıyla el ele gönül gönüle buluşup hizmet aşkına destek isteyecek.

1015 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri