KARABULUT “CUMHURBAŞKANIMIZA YAKIŞTIRAMADIM”
Tarih : 2015.02.28  09:27:54
Edremit Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı M. Emin KARABULUT, Cumhurbaşkanı R. Tayyip ERDOĞAN’ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için “Genel Kurmay Başkanımızın kestiği tırnağın paresi olamaz” şeklindeki açıklamasını Cumhurbaşkanına yakışmayan bir ifade şeklinde yorumladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın,  Bahçeli’ye yönelik cümlesi

 Karabulut, “tırnak her canlı için gerekli olan bir beden parçasıdır… Her insan ve hayvanlarda tırnak vardır ve  önemli işlevi vardır. Canlı için hayati önemi vardır” dedi.

Seçimlere gelelim…

Yaklaşan genel seçimler öncesi, “bugünlerde hızlı bir şekilde yeni yapılanmaya gidiyoruz… Bu bağlamda sesimizi gürleştireceğiz.  Üye sayımızı 1400’den 2000 ila 3000 arasında bir artışı hedefledik” dedi.

Genel seçimlerde parti dağılımı   

AKP 3-MHP 3 ve 2 de CHP olarak tahmin etmekteyim...

 Kadın aday adayları var mı?

Fatma Savran Tüpraş’tan emekli Genel Müdürün eşi… Ve bir kadın aday adayı daha olduğu söylenmekte… Genel Başkanımız kadın aday adaylarına önem vermekte… Eski Belediye Başkanlarından Nedim Özdemir de aday adayları arasında…

Bandırma’dan güçlü bir aday adayı var Kerim Karani ERKUL…

Edremit’ten emekli Ast.Subay Tuncay Karagöz ve genç işadamı Ufuk İNCİ de aday adaylığının kaydını yaptıranlar arasında…Balıkesir’den Sn.BULUT da  ağır toplardan….”

Edremit Belediye Meclisinde temsil sayınız?

Edremit Belediyesi Meclisinde  4 arkadaşımızla temsil edilmekte ve çalışmalara katılmaktayız. Bu arkadaşlarımız, Av. Hakan Eroğlu-Sezgin İnan-Nevzat Ergün ve Hüseyin Zambak olup, halkın yararına olan her konuda Başkanlığa destek vermekteler. Benimsenmeyen  teklif ve hizmetlerde ise ret oyunu kullanmaktalar…”

Belediye çalışmalarını eleştirmek doğal olarak biz siyasi partilerinde yasal hakları içinde olan bir yaptırımdır…

Belediye çalışmaları...

“Belediye yönetimi insan kıyımı yaptı. CHP’ye üye olmayanları işe almadı… Yakın bir geçmişte 12 kata izin alan bir iş adamının bu izni iptal edildi… Verilen hakkın geri alınması yani… Büyükşehir ile daha ikinci üçüncü günü tartışmaya girişildi. Oysa Büyükşehir  yönetimi ile iyi geçinmek arayı sıcak tutmakta fayda vardı…..” dedikten sonra, “Edremit’te  bir çocuk Esirgeme Kurumu yok. Çocuklara yönelik parklar yok. İyi ki bir Kızılay yönetimindeki Huzur evimiz var… Ona da gerekli desteğin verilmesi kaçınılmazdır…

Akçay gibi sahil bantı konusu

Edremit Belediye yönetimi, Altınoluk’tan Altınkum’a kadar olan kesimde yapılan yanlışları yine CHP çözmek durumunda kaldı… Yıllardır, Altınoluk-Güre-Akçay-Zeytinli’yi yöneten CHP’li belediyeler değil miydi? Kendi yaptıkları hataları şimdi düzeltme zorunda kaldılar… Zamanında neden bu hatalar yapıldı…

Milliyetçi Hareket Partisi  Edremit’te  suskun…

Suskunluğumuz asaletimizdendir… Geçmiş yıllarda yıpratıcı olaylar yaşandı… Biz mücadeleyi seven bir partiyiz…

Tuncay KILIÇ…

Partimize uzun yıllar, emeği geçen bir  sevdalımızdır…

Aday adaylığı söz konusu olursa

Tabii ki şu anda hukuki açıdan bir engel yok… Aday adayı tabiî ki olabilir kendi tercihidir…

936 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri