MEHMET TÜM’E KÖRFEZ’DE YOĞUN İLGİ
Tarih : 2015.05.13  08:56:08
CHP Balıkesir 1.Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Tüm, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz gün Edremit ve Burhaniye’yi ziyaret eden Tüm, vatandaşların sorunlarını tek tek dinledi ve “Hep birlikte halkın iktidar olduğu, yeni Türkiye’yi kuracağız” dedi.

 

Milletvekili adayı Mehmet Tüm’ün seçim çalışmalarına CHP Edremit İlçe Başkanı Enver Enligün, Başkan Yardımcısı, Kadın Kolları, CHP Gençlik Kolları ve çok sayıda parti üyesi katıldı. Tüm, Edremit İlçesinde yeni mahalle olan beldelerimizde ve köylerimizde oldukça yoğun ve ilgi gören çalışmalar yaptı. Balıkesir Milletvekili Adayı Mehmet Tüm’ün İlk durağı Altınoluk oldu.

Ardından Güre Mahallesine geçen Mehmet Tüm, Güre çarşı esnafı ile görüşmeler yaptı. Bu esnada cadde ve sokaklarda Mehmet Tüm’e ve CHP’ye ilgi çok büyüktü. Mehmet Tüm, Akçay Mahallesindeki iktidar yürüyüşüne devam etti. Akçay esnafına ve mahalle sakinlerine “yaşanacak bir Türkiye…”sözü veren Tüm, “Esnafının derdi olmayan, öğrencisinin sorunu olmayan bir Türkiye, bir Balıkesir geliyor. Hep birlikte halkın iktidar olduğu yeni Türkiye’yi kuracağız.” dedi

Ardından Zeytinli Mahallesine geçen Mehmet Tüm, sahildeki kafelerde ve çarşı esnafı ile etkili bir çalışma yaptı. Zeytinli mahalle örgütü ve mahalle sakinleri de Tüm’e ilgi göstererek, milletvekilliği yolunda kendisine destek verdiler.

Edremit çalışma programını akşam saatlerinde Doyuran, Çamcı, Narlı ve Hacıaslanlar mahalleleri ile sonuçlandıran Tüm, yeni mahalle olan köylerimizde halkımızın artık yaşanacak bir Türkiye istediğini dile getirdi. “Gitmediğin köy senin değildir, gitmediğin köyün insanı senin yanında değildir. Sizleri dinlemek, destek olmak ve sorunlarınızı dile getirmek için buradayız” dedi.

Ziyaretlerinde CHP seçim bildirgesi ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim vaatlerini de dile getiren Mehmet Tüm; “Esnaf, işçi, çiftçi, emekli ya da öğrenci her kim olursa olsun; Bu güzel vatanda, işsizi, yoksulu ya da mağduru kalmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz. Yeni bir kırsal kalkınma anlayışı ile çağdaş kooperatifçilik modelinin oluşturulacağı, üretimin ve üreticinin destekleneceği, çiftçinin ekonomik olarak da desteklendiği, tarımsal ve hayvansal üretimin yeniden canlandırılacağı güzel günler vaad ediyoruz ” dedi. “İktidar yürüyüşümüzün ayak sesleri bugün Edremit ve beldelerinde duyuldu. Yakında tüm Türkiye işsizliğin olmadığı, köylünün, esnafın, üreticinin kazandığı bir Türkiye’ye kavuşacak. Size şahsım ve genel başkanım adına söz veriyorum.” dedi.

CHP Balıkesir 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Tüm, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini, bu yolda halkın her kesimini dinlemenin en önemli görevleri olduğunu belirtti. “Seçimlere kadar daha önceden de söz verdiğimiz gibi, çalmadığımız kapı, dinlemediğimiz seçmen, duymadığımız dert kalmasın istiyoruz. Bu yolda çalışma tempomuz, her geçen gün artarak ve mutlaka kazanana kadar devam edecektir.” dedi.

BURHANİYE’DE UMUT OLDU

Edremit ziyareti öncesinde Burhaniye’de çalışmalar yapan Mehmet Tüm, köy köy, sokak sokak dolaşarak, halkın sorunlarını dinledi.

Burhaniye Tahtacı Mahallesinde köyün en yaşlı teyzelerini bularak anneler gününü kutladı. Mehmet Tüm ve ekibi Pelitköy mahallesindeki ziyaretlerin ardından Köylüce Mahallesinde düzenlenen hayır yemeğine katıldı.

Burhaniye ilçe çalışmalar kapsamında son olarak İskele balıkçı esnafını, çay bahçelerini, restaurant ve kafeleri ziyaret etti. CHP İktidarı ile yaşanacak yeni Türkiye sözünü veren Mehmet Tüm’e büyük ilgi gözlerden kaçmadı.

 

561 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri